Celebrity

27. října 2024 16:15

Michaela Vlčková

Hvězda Zoufalých manželek porodila mrtvou dceru. Jen na chvíli ji stihla mít v náruči a konec

Hvězda oblíbeného seriálu Zoufalé manželky se na sociální síti Instagram svěřila se smutnou zprávou. Madison De La Garza (22), která ztvárnila Juanitu Solis, přišla o dceru poté, co musela před měsícem podstoupit nouzový císařský řez.

První těhotenství oznámila dětská hvězda Madison De La Garza na svém instagramovém profilu na začátku září. „Ryane, moc tě miluju. Děkuji, že jsi mi vyplnil všechny mé sny,“ napsala ke sdíleným fotografiím s partnerem Ryanem Mitchellem a naznačila, že miminko by mělo na svět přijít koncem října.

V sobotu se však svým sledujícím na sociální síti Instagram svěřila se srdceryvnou zprávou, že dítě bohužel zemřelo. „V noci 27. září po nouzovém císařském řezu jsme já a Ryan drželi naši maličkou holčičku poprvé a naposled,“ napsala představitelka Juanity Solis, seriálová dcera herečky Evy Longorie, která si v seriálu Zoufalé manželky zahrála Gabrielle.

„Děkujeme ti, Xiomaro, že jsi z nás udělala rodiče toho nejvíce perfektního anděla v nebi. Maminka a tatínek tě milují,“ poslala dojemný vzkaz zesnulé dceři.

Smutná zpráva zarmoutila nejen tisíce fanoušků, ale také známé tváře včetně Demi Lovato, která je starší sestrou Madison. „Moc tě miluji, Xiomaro. Anděl v každém smyslu slova. Navždy budu tvou tetou,“ napsala Demi Lovato. „Říká se, že když poprvé vidíš své vnouče, ucítíš lásku, která nelze popsat slovy. Takovou lásku jsem cítila a budu ji cítit až do konce života. Moc tě miluji má sladká vnučko Xiomaro. Děkuji, že jsi ze mě udělala babičku,“ napsala maminka Madison a Demi, Dianna De La Garza.

Čtěte také: Viktorie skončila po těžkém porodu v umělém spánku. Její snoubenec prosí o pomoc

„Posílám lásku,“ vzkázal pod emotivním příspěvkem Vas J Morgan, který se proslavil v reality show The Only Way Is Essex.

Video: Petra Kvitová o nelehkém porodu: Normálně to nešlo, byl to šok pro tělo i psychiku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 10. 2024

Práce, kterou je třeba udělat, se může týkat peněz, investic a dalších finančních záležitostí. Vaše mysl je obzvláště rychlá a je pravděpodobné, že vše zvládnete dobře. Zvláště užitečné se vám budou zdát technologie. Možnost významného finančního zisku je silná, stejně jako kariérní postup. Příznivé jsou také přátelství, milostné záležitosti a rodinné vztahy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.