Česko-Slovenský ples bude opět velkolepý. Dorazí hvězdy jako Janů, Nagy nebo Brzobohatý

Prestižní plesová událost roku se blíží. Česko-Slovenský ples se uskuteční 17. února jako již tradičně v Obecním domě. Společenskou akci si nenechá ujít řada známých osobností. Na koho se v rámci letošního ročníku můžete těšit?

Nádherné róby, dechberoucí vystoupení i talentovaní tanečníci. To všechno jsou synonyma pro Česko-Slovenský ples, na který se můžete těšit už za 38 dní. Desáté výročí této společenské události dá během bohatého dvanáctihodinového programu znovu dohromady osobnosti z oblasti kultury, umění, vědeckého, podnikatelského, diplomatického a politického života.

Čtěte také: Párty outfity, které by vám neměly chybět. Sestavte si kapsulový šatník na večírky

Společenskou událost roku si nenechá jako vždy ujít řada umělců a známých tváří. Nebudou chybět talentovaní hudebníci v čele s českou zpěvačkou Petrou Janů, slovenským zpěvákem a skladatelem Petrem Nagym či hudebníkem Ondřejem Brzobohatým, kteří budou hostům během večera zpívat a hrát. Jedná se o muzikanty, kteří se nesmazatelně zapsali do srdcí českých, ale i slovenských posluchačů. Svůj hlas předvede také slovenská zpěvačka Kristína. Nutno říct, že se mají hosté na co těšit.

Připomenutí významných historických milníků

Hosté si letos připomenou významné dějinné milníky. Dvacáté výročí vstupu obou zemí do Evropské unie i čtvrtstoletí členství v NATO pro Česko a dvě dekády pro Slovensko. Dojde i na slavnostní připomínku 200 let od narození skladatele Bedřicha Smetany. Smetanova síň Obecního domu v Praze, kde se galavečer tradičně koná, připomene všem hostům velikána hudby, jehož tvorba se stala základem kulturního mostu spojujícího naše národy.

Mohlo by vás zajímat: Móda ze Zlatých glóbů 2024: Božská Heidi Klum, školačka Billie i Barbie Margot Robbie

Podívejte se, jak to vypadalo na Česko-Slovenském plese v roce 2023:

Moderování se letos ujme slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes a český herec, zpěvák a moderátor Petr Vondráček. Záštitu nad Česko-Slovenským plesem převzali prezident České republiky Petr Pavel a prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová.

Česko-Slovenský ples v roce 2017:

Sdílejte článek
Štítky móda kultura celebrity Česko-Slovenský ples hudba tanec Česko-Slovenský ples 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.