Párty outfity, které by vám neměly chybět. Sestavte si kapsulový šatník na večírky

„Nemám co na sebe!“ Tuhle větu už zřejmě použila každá žena. Přitom naše šatníky většinou praskají ve švech. Zjistěte, jak funguje takzvaný kapsulový šatník, který vám ušetří spousty peněz, nervů i místa. Následující kousky využijete v každé párty sezóně!

Pojem „capsule wardrobe“ nebo-li „kapsulový šatník“ představila poprvé v 70. letech Susie Faux, majitelka londýnského módního butiku Wardrobe. Jedná se o minimalistický šatník, který se skládá z několika základních kousků, které se vzájemně dají skvěle kombinovat. Patří do toho nejenom oblečení, ale také obuv a doplňky.

Mohlo by vás zajímat: Domluvte se, co si oblečete. Stylistka radí, jak se vyhnout vánočnímu faux pas

Vzhledem k tomu, že párty sezóna je v plném proudu, poradíme vám, jak si sestavit kapsulový šatník ideální na večírek a jaké kousky by vám rozhodně ve skříni neměly chybět. Jsou to zkrátka must have věci! Díky nim budete na večírku nepřehlédnutelná, a navíc půjdete s dobou. Co se nosí a jak nakupovat s rozvahou? Buďte jako slavné ženy, které mají pro módu cit! Pokud tápete, jak zvolit vhodný outfit na vánoční večírek, dejte pozor, co se píše na pozvánce.

Černé lodičky

Většina z nás sice dává přednost pohodlným teniskám. Pokud se ale na párty chcete blýsknout, vsaďte na boty na podpatku. Prodlouží vám nohy, skvěle se hodí k šatům a budete v nich zatraceně sexy. Muži se za vámi budou otáčet a vy se budete cítit neodolatelná. A která žena by si tak nechtěla připadat? Určitě byste měla mít černé lodičky s uzavřenou špičkou, které se dají dobře kombinovat.

Originální silonky

Je to levný způsob, jak i z obyčejného a formálního outfitu vytvořit sexy kousek. Existuje nespočet párty silonek, které mají jedinečné vzory. Ať už jste fanoušek puntíků, krajek, čárek nebo třpytek, najdete si ty své. V případě vzorovaných silonek buďte ale ve zbytku oblečení střídmá. Ideálně jednoduché černé oblečení, jinak byste mohla působit přeplácaně a komicky. Vyzkoušejte tento skvělý trik, aby vaše silonky vypadaly stále jako nové!

Čtěte také: Celebrity ve vánočních outfitech. Inspirujte se vtipnou sváteční módou slavných

Satén v hlavní roli

Satén se už nějakou dobu opět těší velké oblibě. Saténové šaty navíc můžete nosit jak v létě, tak i v zimě. Jedná se o neuvěřitelně příjemný materiál, který bude jako vaše druhá kůže. Sex-appeal vám v nich rozhodně chybět nebude!

Koktejlové šaty

Takzvané koktejlky jsou elegantní krátké šaty, které konči většinou nad koleny, občas ale mohou dosahovat až úrovně lýtek. Jsou to šaty skvělé na všechno! Můžete si je vzít na večeři, do divadla, ale i na vánoční večírek. Pokud navíc mají nějaký sexy prvek, jako jsou například odhalená ramena nebo rozparek, je to na párty to pravé ořechové.

Kalhoty volného střihu

Volné kalhoty vám v kombinaci s vysokými podpatky krásně prodlouží postavu a protáhnou nohy. Velice dobře vypadají v kombinaci se sakem a topem. Sáhnout můžete i po korzetu. Elegantní kalhoty vám dovolí trochu se odvázat, a proto si můžete dovolit krajkový vršek či obyčejný korzet, přes který přehodíte sako. Doplňte malou kabelkou a outfit je hotový!

Třpytky nad zlato

Žádná správná párty se neobejde bez třpytivých prvků. Ať už sáhnete po šatech, kabelce, kalhotách či vršku, s flitry jen tak vedle nešlápnete. Zvlášť pokud jde o významné akce na konci roku. Na vánoční večírek, ke stromečku nebo na oslavu Nového roku jsou třpytivé šaty jako stvořené.

Skvělé módní kousky najdete i v sekáčích. Přesvědčily se o tom redaktorky webu Prima Ženy:

Sdílejte článek
Štítky party Vánoce Silvestr móda oděv vánoční večírek dámské lodičky party oblečení šaty na party co si obléknout

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.