Charlize Theron ostře vyvrátila nařčení z plastik. Jenom stárnu, vzkázala

Hollywoodská herečka a modelka Charlize Theron v nedávném rozhovoru popřela jakékoliv zásahy plastických chirurgů a obořila se proti lidem, kteří komentují její vzhled. Jaký názor má na stárnutí?

Charlize Theron nedávno oslavila 48. narozeniny a nutno říct, že i na prahu padesátky vypadá stále skvěle. Přesto se najdou tací, kteří její vzhled komentují a polemizují nad tím, zda herečka nepodstoupila estetickou úpravu. To ona sama popírá. „Lidé si myslí, že jsem podstoupila facelift,“ prozradila v rozhovoru pro Allure magazín. „Říkají něco ve smyslu: Co to udělala se svým obličejem?“ pokračuje v popisu nepříjemných komentářů blondýnka. „Já obvykle reaguju takto: Ty krávo, já jenom stárnu! To neznamená, že mám špatně udělanou plastiku. Tohle se prostě děje,“ vysvětlila držitelka Oscara.

Mohlo by vás zajímat: 7 slavných žen, které odmítají plastiky: Laurinová i Hrubešová vypadají skvěle

Tato jihoafricko-americká herečka, modelka a producentka chce také bojovat proti nespravedlivým standardům krásy, kterým jsou vystaveny herečky po čtyřicítce. Podle ní se na stárnutí mezi pohlavími používá dvojí metr. Zatímco muži „zrají jako víno“, o ženách se říká, že „stárnou jako utržené květiny“. „Podle mého názoru by ženy měly stárnout tak, jak jim to vyhovuje. Myslím si, že bychom měli být více empatičtí k tomu, jakým způsobem se vyvíjí naše cesta. Moje cesta vypadá tak, že když vidím svou tvář na billboardu, musím se smát,“ prohlásila Charlize Theron.

Hubnutí po čtyřicítce není sranda

Herečka je známá především díky filmům jako Zrůda, za který získala Oscara, Pravidla moštárny nebo Rychle a zběsile 8. Kvůli filmovým rolím musela několikrát pracovat na změně své postavy. Například kvůli prvně zmiňovanému biografickému snímku musela nabrat přes 18 kilogramů. Po této zkušenosti se rozpovídala o tom, jak je pro herečku ve vyšším věku obtížné takovou hmotnost shazovat.

Čtěte také: Královna plastik Eva Feuereislová. Prsa si nechala operovat třikrát, ale má svoje limity

„Pamatuju si na rok, kdy jsem se snažila zhubnout a nešlo mi to. Volala jsem doktorovi, že asi umírám, že mi nejde shodit. Na to mi odpověděl: Je vám přes čtyřicet, uklidněte se. Váš metabolismus už není, co býval,“ popisovala herečka své peripetie v kůži čtyřicetileté ženy. „Už nikdy v životě neřeknu, že kvůli filmu přiberu skoro dvacet kilo, protože bych to nedala dolů,“ dodala na závěr herečka.

Podívejte se, jaké jsou nejčastější chyby při hubnutí:

Sdílejte článek
Štítky Hollywood plastika herečka celebrity ženy Charlize Theron krása stárnutí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.