Chlupy v jídle a skrytá taktika v Prostřeno! Jediná žena týdne všem zamotá hlavu

Pamela - Prostřeno! S28 (98)

Prostřeno bude od pondělí v Jihomoravském kraji, kde budou muži v boji o výhru v totální převaze, čtyři ku jediné Pamele. Upovídaný Tomáš, klidný Robert, zmatený Jarda a sebevědomý Míla budou postaveni před volbu, zda vegetariánce připravit speciální chody. Kdo se nejvíce zapotí u přípravy úkolu týdne, kterým jsou tentokrát škvarky na různé způsoby?

Soutěžící budou tentokrát hodnotit hodně přísně a nebude jim nic po chuti. Někoho budou brzdit zdravotní problémy, někdo bude vybíravý a kritizovat se bude samozřejmě i kvůli taktice. Můžete se ale těšit i na skvělé recepty a zajímavé kuchařské postupy. Některá jídla budou opravdu originální a v soutěži tak často nebývají. Jak mlsné jazýčky mají naši účastníci?

Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku na prima+ a vpodvečer na Primě. Třeba zjistíte, že muži umí skvěle experimentovat a dotáhnout své vaření do konce. A nemusí chystat jen panenku. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Pracovník mnoha profesí Tomáš Švacho (25) také studuje

A baví se životem. Chce, aby někdo více kritický zhodnotil jeho kuchařské výtvory, aby se mohl zlepšovat ve vaření a jednou se pak mohl utkat s profi kuchaři v dalších kuchařských soutěžích. Ale možnost výhry a peníze jsou také fajn motivace. Pokud by vyhrál, udělal by si řidičský průkaz a koupil by do spolku dodávku nebo si koupil vlastní profi nůž, sadu nádobí a kuchařky. Je vůdčí typ, flegmatik, sangvinik a vtipálek. A přesně tak se také projeví u plotny. Při vaření se mu pusa nezastaví. Slova mu dojdou až ve chvíli, kdy ke stolu dorazí Pamela a oznámí mu, že maso nejí. Navíc jí nedělá dobře laktóza. Tomášovi dojdou slova stejně jako ostatním, kteří budou přemýšlet, co jí v příštích dnech nandají na talíř. Tomáš připraví gyoza knedlíčky se třemi druhy omáček, francouzskou cibulovou polévku se sýrem Gruyère, hovězí Wellington s bylinkovou bramborovou kaší a jako dezert Flan de Leche s brusinkovou omáčkou a mátou. Ne na všem si ale Pamela pochutná. Co na jeho složité menu řeknou hosté a jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Úterý: Dispečer Robert Strouhal (35) rád hraje deskové hry a kutí

Studoval na Střední odborné škole Morava obor veřejnoprávní činnost. Poté pokračoval ve studiu na vyšší odborné škole – podpora počítačů v řízení podniků – a také studoval obor sociální práce. Pracoval jako reklamní technik, truhlář, stěhovák a speditér. Nyní pracuje jako dispečer. Je rozvedený, bezdětný a vídá se s partnerkou. Do pořadu ho přihlásila právě ona, protože rád vaří. Případnou výhru by použil na dovolenou. Myslí si o sobě, že je snílek a kliďas. A takový bude i ve svůj hostitelský den. Robertovo tempo bude klidné a velmi poklidně bude chystat i své menu – palačinky se špenátem, k tomu špenátovou polévku, pečené maso na česneku s americkými bramborami a česnekovým dipem a piškotové tajemství. Na Miloslava bude v menu moc česneku, na ostatní zase špenátu. Pamela dostane něco navíc, o čemž si hostitel myslí, že je to falafel, ale není si vůbec jistý. Jak zaujme jeho menu? Sledujte už v úterý.

Středa: Servírka Pamela Továrková (23) se řídí tím, že co má přijít, přijde

Studovala hotelnictví a turismus, obor kuchař-číšník. Pracuje jako servírka. Její práce ji moc baví,  rodinu zatím nemá a žije bohémským životem. Do pořadu se přihlásila sama, protože má ráda výzvy. Pokud by vyhrála, pořídila by si auto nebo jela na dovolenou. Vařit bude svá oblíbená jídla a zábava bude souviset s místem konání večeře. Podaří se jí vyhrát a zaujmout? Pamela má hodně malé bydlení a na vaření si pronajme byt v brněnském mrakodrapu. Rozhodne se, že si s pány trochu pohraje, když jim hned neřekne pravdu. Maso pochopitelně vařit nebude, ale připraví alespoň rybu. Bude grilovaný losos a bramborová kaše a kromě toho udělá domácí česnekovou pomazánku, dýňový krém se semínky a domácí tiramisu. Pro někoho bude dýně v premiéře a hodně diskusí vzbudí také zábava, při níž nechá Pamela pány nahlédnout do toho, co mrakodrap nabízí.

Čtvrtek: Stavař Jaroslav Kroutil (46) má dvě děti, přítelkyni a dva chlupaté mazlíčky

Pokud vyhraje, pojede s rodinou do Řecka. Soutěžní jídla se mu líbí, a proto je vybral i jako své soutěžní menu. Jako zábavu si připraví kopání venku na hřišti. Sám o sobě tvrdí, že pokud ho někdo nenaštve, budou kamarádi. Pokud by vyhrál, jelo by se do Řecka. Do Prostřeno! se přihlásil na popud rodiny. Přítelkyně je navíc v době natáčení nemocná, a tak bude doma a hosté se s ní také poznají. Jardovo menu ani bydlení je ovšem moc nenadchne – toustová rulička se šunkou a sýrem, hovězí vývar s domácími nudlemi, vareničky s pštrosími škvarky se zelím posypané slaninou a cibulkou a palačinka s pudinkovou náplní a ovocem politá javorovým sirupem a čokoládovým toppingem. Palačinku Jarda udělá dopředu, a tak se s ní hosté seznámí ještě dřív než na talíři. Najdou ji hotovou na balkoně a při bližším ohledání v ní objeví chlupy. Ty ostatně budou i na nádobí. Jak si u Jardy soutěžící pochutnají, uvidíte ve čtvrtek.

Mohlo by vás zajímat: Co znamená, když se vám zdá o chlupech

Pátek: Deratizátor Miloslav Milička (60) je vdovec

Má jednu dceru, které je 38 let, a partnerku. Do pořadu ho přihlásila jeho přítelkyně, protože v jejich domácnosti vaří jen on a prý velmi dobře – mohou to podle ní potvrdit její kila navíc. Pokud by vyhrál, peníze by použil na odkup zahrádky, kterou má zatím v pronájmu. Jídla pro menu si vybral, protože to jsou oblíbené pokrmy jeho přítelkyně. Zaujme s nimi i ostatní? Miloslav hosty pozve do bytu, který si sám zrekonstruoval a podařilo se mu v něm vytvořit malé wellness se saunou. Miloslav je hodně aktivní, má rád fotbal, tenis, hokej, lyžování a také ho baví pejsek, karty a práce na zahradě. Myslí si, že je veselý a pozitivní člověk, který má smysl pro humor. Miloslav, který neholduje česneku a všichni to tento týden ví, připraví carpaccio z červené řepy, hovězí vývar s domácími nudlemi, hovězí steak s houbovým přelivem a šťouchané brambory a palačinky s ovocem, šlehačkou a domácí zmrzlinou. Vegetariánka Pamela by se z jeho menu moc nenajedla, a tak Miloslav musí přemýšlet, čím ji pohostí. Miloslav hosty překvapí zábavou, když si na ni pozve kamaráda rappera.

Jak celý týden dopadne? Kdo vyhraje? Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.