Chvíle hrůzy u fanynky drag queen. Juraj se začne dusit a dojde i na slzy

Fanynka dragu - Prostřeno! S29 (90)

V pátek u socioložky Terezie vyvrcholí souboj o nejlepší menu z Prahy a středních Čech. Kromě jídla se bude řešit i soukromý život hostitelky. Dojde na střet názorů a Terezie bude muset vysvětlovat. Při dezertu pak málem dojde k tragédii.

Čtyřiadvacetiletá hostitelka pozve soupeře z Prahy a středních Čech do studentského bytu, kde žije se spolubydlícími a kočkou. Terezie bude nervózní z časového limitu a kamer. Vášnivá kuchařka by se totiž sama nikdy nepřihlásila. K účasti v Prostřeno! ji popostrčili během jednoho večírku kamarádi. Pro své menu vybrala jídla, která vaří často a jsou její oblíbená. Terezie připraví bruschettu s rajčátky a zeleným salátkem, polévku z červené čočky a rajčat, steak z tuňáka s chimichurri a batátovým pyré, jako dezert pak matcha dortík s borůvkami a bílou čokoládou.

Jako úkol týdne je tentokrát extra chod z banánů. Terezie má k tomuto ovoci odpor. Připraví ostatním banánový koktejl, jí samotné se ale dělá špatně už z jeho vůně. Bude to vůbec někomu chutnat? Terezie si věří a suroviny na dezert bude míchat od oka. Konzistence těsta se příliš nedaří a bude se improvizovat. Korpus bude po upečení vypadat jako syrový. Hostitelka bude ale přesvědčená, že je jen vlhký. Jak uvidíte už nyní na prima+ a vpodvečer na obrazovkách, ne všichni budou z menu nadšení. Lumíra udiví čočková polévka a bojí se, že ho budou luštěniny nadýmat.

Podívejte se na dramatickou chvilku, kdy se začne Juraj dusit:

Kvůli konfliktu u stolu Terezie tajně utírá slzy

Celý týden chodili soutěžící na večeři s různě nabarvenými vlasy, knírkem apod. V pátek konečně podlehne Polina a Terezie si nalíčí obočí. Po příchodu se půjde šmejdit. Soutěžící překvapí boxovací pytel v pokoji. Také si všimnou duhové vlajky, která je symbolem LGBT, a časopisů s tematikou drag queen. Jurajovi se líbí, že je Terezie hrdá na svoji orientaci. U stolu se pak hostitelky na časopis zeptají. „Na to já v životě nezapomenu,“ prohlásí Petr, který se s tím asi setkává poprvé. „Já jsem velká fanynka dragu,“ potvrdí Terezie. Pak se vyjádří, že ji mrzí Petrův zhnusený tón.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

„Asi je trošku proti mně názorově.“ Hostitelku to mrzí a v kuchyni si tajně utírá slzičky. Po vědomostním zábavném kvízu v závěru večera dostanou soutěžící dezert. Více než jeho chuť, všechny šokuje Juraj. Ten se v jednu chvíli začne dusit a všichni se vyděsí. Polina ho poplácá mezi lopatkami, což jako první pomoc postačí. Naštěstí brzy popadne dech. „Nevím, jestli bych mu uměl zachránit život,“ říká Petr, kterému situace připadá jako z filmu. Dívejte se v pátek, co všechno se ještě přihodí. Stáhněte si také aplikaci Prostřeno! a buďte stále v obraze.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.