Celebrity

25. července 2024 11:42

Michaela Vlčková

Z dětí Terezy Vojtkové mohli být sirotci. Ve vodě se zamotala do lan, popsal svědek

Chybělo málo, a děti Terezy Vojtkové mohly být sirotci. Bývalá partnerka herce Romana Vojtka měla během plavby na lodi nehodu, při které mohla přijít o život. Naštěstí vše dopadlo dobře.

Měl to být klidný den, rázem se ale všechno změnilo a Vojtková málem přišla o život. Když došlo k neštěstí, dvojnásobná maminka byla zrovna na vyjížďce na lodi. „A když byla ve vodě, nějak se zamotala do lan a nemohla se z nich vymotat,“ popsal zasvěcenec, který si přál zůstat v anonymitě, pro web VipStar.cz.

„Prakticky se topila a vytáhli ji za pět minut dvanáct,“ nastínil zdroj s tím, že Vojtková měla skutečně velké štěstí. „Z jejích dětí mohli být sirotci,“ doplnil.

Čtěte také: Roman Vojtek ji opustil před porodem. Ten hnus by člověka vnitřně zabil, říká Tereza

Událost potvrdila i bývalá partnerka Romana Vojtka, která je z incidentu stále otřesená. Kvůli svým malým dětem nechtěla sdělit žádné bližší detaily. „Ano, je to pravda. Ty informace jsou správné, ale je to pro mě velmi citlivé. Nechtěla jsem to vůbec říkat dětem, ale nakonec jsem jim to řekla,“ nechala se slyšet Vojtková.

Dále prozradila, že je v pořádku a žádné následky mít nebude. „V tuto chvíli se k tomu nechci dál vyjadřovat,“ dodala.

Tereza Vojtková má s bývalým partnerem Romanem Vojtkem dceru Editu a syna Benedikta. Herec ji však opustil v 8. měsíci těhotenství.

Sestra Romana Vojtka po smrti rodičů odešla do Bolívie. Podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.