Celebrity

28. července 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Cindy Crawford zřejmě našla lék proti stárnutí. Šedesátku na krku by jí hádal málokdo

Cindy Crawford oslavila začátkem roku 58. narozeniny, a její skutečný věk by jí tipoval jen málokdo. Přestože je supermodelka se stárnutím smířená, obavy z něj rozhodně mít nemusí. Nyní se objevila v ulicích New Yorku a svým perfektním vzhledem všechny přítomné zcela uchvátila. Jakoby našla elixír mládí.

Cindy Crawford je stále považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Pokaždé, když se objeví na veřejnosti, nepřestává překvapovat tím, jak dobře vypadá. Přestože jí táhne na šedesát, z fleku by si mohla opět stoupnout na přehlídková mola.

Čtěte také: Cindy Crawford se vyfotila ve vaně. Pil bych vodu, ve které se koupete, píše fanoušek

Elixír mládí

Cindy patřila zejména v devadesátých letech mezi nejlépe placené topmodelky světa. Nebyl nikdo, kdo by ji v tu dobu neznal. Nejen díky dokonalým křivkám, širokému úsměvu a husté hřívě si podmanila svět.

Uběhlo několik let a americká modelka jakoby zastavila čas. Stále má krásnou postavu, zářivý úsměv a vrásky na čele byste u ní našli jen stěží. Stárnutí však oproti jiným kolegyním z branže přijímá s pokorou.

„To, že mi říkají, že nestárnu, není správné. Obzvláště proto, že stárnutí je samo o sobě dost těžké, nehledě na to, že žijeme v kultuře, která je posedlá mládím,“ uvedla před časem v rozhovoru pro Haute Living. „Není mi pětadvacet, tak proč bych se měla snažit tak vypadat? Proč bych měla chtít, aby si mě někdo spletl s pětadvacítkou? Mám děti. Mám celoživotní zkušenost,“ prozradila Crawford otevřeně.

Přestože je se stárnutím smířená, obavy z něho rozhodně nemusí mít. Modelka se nyní objevila v ulicích New Yorku a svým perfektním vzhledem nepřestává překvapovat. V tmavě modrých elegantních šatech se zavazováním kolem krku a vysokých podpatcích vypadala, jakoby si odskočila z přehlídkového mola.

Podívejte se na exkluzivní rozhovor s Vendulou Pizingerovou o přirozeném stárnutí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.