Cindy Crawford se vyfotila ve vaně. Pil bych vodu, ve které se koupete, píše fanoušek

Slavná modelka Cindy Crawford už brzy oslaví své 57. narozeniny. Její skutečný věk by jí ale tipoval málokdo. Nyní se se svými fanoušky podělila o fotku z vany, kde ukázala, že i po padesátce má stále dokonalé nohy.

V devadesátých letech patřila mezi nejlépe placené světové topmodelky. Cindy Crawford znal celý svět a z přehlídkových mol si podmanila srdce nejednoho muže či ženy. Byla vzorem dokonalého těla, krásného úsměvu a jejím poznávacím znamením byla piha, čokoládové oči a barva vlasů.

Čtěte také: Pavlína Pořízková se ukázala bez filtru: Manžel se mě několik let ani nedotkl

Proces stárnutí přijímá smířeně

Málokdo by řekl, že tahle dlouhonohá kráska už brzy sfoukne pomyslných 57 svíček na svém narozeninovém dortu. Stárnutí ale přijímá s pokorou. „To, že mi říkají, že nestárnu, není správné. Obzvláště proto, že stárnutí je samo o sobě dost těžké, nehledě na to, že žijeme v kultuře, která je posedlá mládím,“ řekla minulý rok v rozhovoru pro Haute Living. „Není mi pětadvacet, tak proč bych se měla snažit tak vypadat? Proč bych měla chtít, aby si mě někdo spletl s pětadvacítkou? Mám děti. Mám celoživotní zkušenost,“ nechala se slyšet modelka.

Fanoušci šílí z intimní fotky ve vaně

I v druhé polovině života však modelka dokáže své fanoušky pořádně rozpálit. Nedávno sdílela na svém Instagramu fotku z vany, na které ukazuje své dlouhé nohy a reakce lidí na sociálních sítích mluví za vše. „Pořád bych pil vodu, ve které se koupete,“ napsal například jeden. „Je to stále nejkrásnější žena na světě,“ okomentovala snímek další fanynka. „Ty nohy…páni, Cindy,“ nešetřil lichotkami další uživatel.

Čtěte také: Bradavky odhalují modelky, celebrity i sociální sítě. Odvážný trend dobývá svět

Cindy Crawford má dvě děti se svým druhým manželem, bývalým modelem Rande Gerberem. Syna Presleyho a dceru Kaiu Gerber. Oba dva se po vzoru svých rodičů věnují modelingu. Svým dětem se  Cindy snaží jít příkladem. „Děti vás vždycky neposlouchají, ale sledují to, co děláte. Pokud se k lidem chováte hezky, tak se taky naučí být zdvořilí. Pokud z času s rodinou uděláte svou prioritu, nebudou nikdy zpochybňovat společný čas. Pokud sama sebe před nimi budu neustále zpochybňovat, naučí se to samé dělat u sebe,“ řekla v rozhovoru pro W magazín v roce 2018.

Sledujte originální seriály online exkluzivně na www.primaplus.cz:

Sdílejte článek
Štítky Instagram stárnutí modelka celebrity Pavlína Pořízková vana trend topmodelky Cindy Crawfordová Kaia Gerber

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.