Celebrity

20. července 2024 06:15

Vanesa Havlíková

Monika z Přátel má problém se stárnutím. Cvičí a zavírá se do mrazáku

Americká herečka Courteney Cox, která se nejvíce proslavila rolí Moniky Geller v kultovním seriálu Přátelé, nedávno oslavila šedesátiny. Vždy byla známá tím, že si stárnutí nechce připouštět a dělá vše proto, aby si zachovala mladistvý vzhled. Se sledujícími na sociálních sítích se nyní podělila o tajemství své krásy.

Kultovní seriál Přátelé si diváky získal už ve svých začátcích. Stačilo mu k tomu tehdy relativně neznámé obsazení, které čítalo herce Matthewa Perryho, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca, Lisu KudrowJennifer Aniston a Courteney Cox.

Čtěte také: Lauren Graham a Matthew Perry mohli tvořit pár. Byl mou jistotou, odhalila herečka

Stop botoxu

Právě poslední zmíněná herečka, která v seriálu ztvárnila postavu Moniky, začátkem června oslavila šedesáté narozeniny. Jen málokdo by jí tento věk však hádal. Courteney byla vždy známá tím, že si stárnutí nechce připouštět a dělá vše proto, aby si zachovala mladistvý vzhled.

Se stárnutím začala bojovat nedlouho po konci seriálu. Kliniky estetické medicíny se tak na čas staly jejím druhým domovem. Přitom vše začalo velice nenápadně. „Víte, začíná to tak, že jdete k doktorovi, ten vám řekne, že vypadáte skvěle, jen potřebujete trošku něco sem a tam, a vyjdete ven, říkáte si, nevypadám zle, toho si nikdo nevšimne,“ prozradila v roce 2017 pro portál New Beauty.

„Pak potkáte známou a ta vám řekne o super doktorovi, který dělá naprosto přirozené tváře, a tak to jdete zkusit. Takhle se to několikrát opakuje, až zjistíte, že to nevypadá vůbec dobře,“ dodala. To, že je něco špatně, si představitelka Moniky uvědomila až ve chvíli, kdy si o jejím vzhledu začali povídat lidé za jejími zády.

Právě v tento moment si herečka uvědomila, že to takhle dál už nechce. V roce 2017 si nechala rozpustit všechny výplně a od té doby se rozhodla přirozeně stárnout. „Všechny fillery jsou pryč a přirozeně stárnu. A cítím se lépe, protože konečně vidím samu sebe. Teď vypadám jako někdo, kým jsem byla. Tedy, alespoň doufám,“ nechala se slyšet herečka.

Tvrdá dřina

To, že v současnosti vypadá Courteney opravdu skvěle, je zásluhou toho, že na své postavě tvrdě maká. Při příležitosti svých kulatých narozenin se se svými fanoušky na sociálních sítích podělila o svou denní rutinu.

Americká herečka nevynechává běh na pásu, zvedání závaží, cviky na břicho i zbytek těla. Největší tajemství poté spočívá v kryoterapii, v rámci ní se seriálová Monika zavře do mrazáku. Při teplotě minus 120 stupňů tam vydrží dvě až tři minuty. Metoda působí proti bolesti kloubů, uvolňuje ztuhlé svaly a je účinná proti otokům a podle všeho také zabraňuje buňkám ve stárnutí.

Kolem smrti Matthewa Perryho stále visí otazníky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.