Celebrity

10. dubna 2024 10:32

Eliška Reiglová

Lauren Graham a Matthew Perry mohli tvořit pár. Byl mou jistotou, odhalila herečka

Herečka Lauren Graham (57), nejlépe známá jako Lorelai ze seriálu Gilmorova děvčata, patřila mezi nejbližší přátele zesnulého Matthewa Perryho (†54). Poznali se v roce 2008 a od té doby jeden ke druhému vzhlíželi s láskou a úctou. Nyní odhalila, že ho považovala za jednu ze svých jistot a že nechybělo málo, aby tvořili pár.

Za svého života randil Matthew Perry s mnoha krásnými a inteligentními ženami. Řadu z nich také sám opustil, jak přiznal ve svých memoárech. Bál se, že když to neudělá on, časem od něj odejdou samy. Nyní herečka Lauren Graham prozradila, že jednou z jeho partnerek mohla být i ona. Místo toho ale oba zvolili cestu přátelství.

Čtěte také: Matthew Perry randil s Julií Roberts či seriálovou Lorelai. Byl i zasnoubený, zemřel však sám

Kamarád a jistota

Lauren je aktuálně na promo turné ke své nové knize a při setkáních s fanoušky je nechává, aby jí pokládali nejrůznější dotazy. A jeden se týkal právě i přátelství s Perrym. „Stále je těžké tomu uvěřit. I když to technicky vzato nikdy nebyl můj přítel, skoro tomu tak bylo. Byl to můj kamarád a moje jistota,“ řekla herečka, jak ji cituje deník The Sun.

Hvězda Gilmorových děvčat vzpomíná na oblíbeného herce jako na někoho, na koho bylo vždy spolehnutí. „Třeba rok jsme se neviděli a pak se do mého života vždy vrátil… právě loni se do něj vrátil,“ dodala smutně. Graham patří k těm, kteří nečekanou smrt Matthewa Perryho stále oplakávají.

Mohlo by vás zajímat: Bývalé lásky oplakávají Matthewa Perryho. Vzpomínají na smích, polibky i bolest

Tragická smrt

Matthew Perry loni v říjnu zemřel ve svém domě v Los Angeles ve vířivce. Přivolaným záchranářům se herce oživit bohužel nepodařilo. Pitva následně prokázala, že příčinou smrti byly akutní účinky ketaminu, přispělo také topení, ischemická choroba srdeční a účinky buprenorfinu, který se používá k léčbě poruchy způsobené užíváním opioidů.

Podívejte se na video, v němž je popsána příčina smrti oblíbeného herce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.