Celebrity

1. listopadu 2023 09:45

Eliška Reiglová

Bývalé lásky oplakávají Matthewa Perryho. Vzpomínají na smích, polibky i bolest

Skon Matthewa Perryho (†54) zarmoutil svět. Nejvíce pláčou ti, kteří ho znali osobně, a mezi nimi i ženy, které v minulosti okouzlil a které učarovaly jemu. Jeho bývalé lásky mu nyní vzdávají hold a s vděčností vzpomínají na společné chvíle.

Přál si mít manželku a založit s ní rodinu, to se však nepovedlo. Milostný život Matthewa Perryho byl bohatý, nepřinesl mu ale to, po čem toužil. Jeho životem prošla řada úžasných žen, o kterých ve své knize psal jen v tom nejlepším. Mnoho z jeho ex se k tragickému úmrtí vyjadřovat nechce, nebo k tomu zatím nenašly odvahu. Ty, které promluvily, tak učinily s úctou k zesnulému.

Tricia Fisher

S nevlastní sestrou zesnulé herečky Carrie Fisher randil oblíbený herec v době, kdy mu bylo osmnáct let. Nerozešli se ve zlém a nakonec, když se po letech znovu setkali, se dali opět dohromady. Bylo to v období, kdy Přátelé zažívali vrchol. Vztah nakonec ukončil on sám.

„Bylo, nebylo... Byl jsi důležitou součástí mého mládí. Díky za všechen ten smích, za vzpomínky a za životní lekce. Byl jsi jeden svého druhu. Odpočívej v pokoji,“ napsala Tricia na Instagram k fotografii z období jejich druhého vztahu.

ČTĚTE TAKÉ: Chandler z Přátel zemřel v den narozenin Julie Roberts, lásky, kterou ze strachu opustil

Gwyneth Paltrow

Slavné herečce bylo dvacet let, když se s Matthewem Perrym seznámila na divadelním festivalu v Massachusetts roku 1993. Z tvrzení obou je jasné, že nešlo o nic vážného, spíš krátkodobý románek. Přesto pro ně oba znamenal nezapomenutelné chvilky.

„Byl vtipný, sladký a zábavný. Jezdili jsme se spolu koupat k řece, pili pivo v místním baru a líbali jsme se ve vysoké trávě. Bylo to kouzelné léto. Už natočil pilotní díl Přátel, ale ještě nebyl odvysílaný. Byl nervózní a doufal, že jeho průlom je za rohem. A to taky byl,“ napsala Paltrow na sociální sítě s tím, že ač se jejich cesty rozdělily, vždy ho ráda viděla a jeho ztráta ji velmi zarmoutila.

Molly Hurwitz

S Molly Hurwitz se dal představitel Chandlera dohromady v roce 2018 a v listopadu o dva roky později ji požádal o ruku. O vztahu se příliš nevyjadřovali, jen si čas od času vyznali lásku na sociálních sítích. Když se v létě 2021 rozešli, Perry se vyjádřil jen stroze s tím, že některé věci zkrátka nevyjdou a tento vztah byl jednou z nich.

„Líbilo by se mu, že svět mluví o tom, jak byl talentovaný. To skutečně byl. Když se blížilo natáčení Friends Reunion, sledovali jsme spolu Přátele. Přetáčeli jsme spolu scény a zkoumali jsme je. Náš respekt a schopnost ocenit humor, to nás spojovalo. Být s ním, když znovu objevoval svou brilantnost, bylo kouzelné,“ napsala na Instagramu.

„I když jsem ho nepředstavitelně milovala, byl komplikovaný a uměl způsobovat bolest, jakou jsem do té doby neznala. Nikdo v mém dospělém životě na mě neměl tak hluboký vliv jako Matthew Langford Perry. Jsem za to nesmírně vděčná, stejně jako za vše, co mě náš vztah naučil,“ dodala Molly, která byla poslední partnerkou, kterou Perry měl.

Smrt Matthewa Perryho zarmoutila svět:

Sdílejte článek
Štítky láska polibek bolest vztah Matthew Perry Gwyneth Paltrowová Gwyneth Paltrow Molly Hurwitz Tricia Fisher

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.