Celebrity

31. října 2023 08:58

Eliška Reiglová

Nejsme jen kolegové, jsme rodina. Přátelé vydali prohlášení k úmrtí Matthewa Perryho

V sobotu ve věku pouhých 54 let zemřel oblíbený herec Matthew Perry. Nejvíce se proslavil rolí Chandlera Binga v kultovním seriálu Přátelé, kde byl součástí ústřední šestice. Zbývající pětice nyní v souvislosti s jeho tragickým skonem vydala společné prohlášení.

Od smrti Matthewa Perryho mnoho lidí čekalo, až se k jeho skonu vyjádří ti, kteří mu nejen po dobu natáčení seriálu Přátelé byli nejblíž. Někteří fanoušci chápali, že truchlí a zaslouží si soukromí, jiní například v komentářích na sociálních sítích netaktně tlačili na pilu a dožadovali se toho, aby mu herci veřejně vzdali hold.

Už v neděli se na světlo světa dostala informace, že raději, než aby se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer vyjadřovali jednotlivě, vydají k úmrtí svého blízkého společné prohlášení, které se k veřejnosti dostane prostřednictvím médií, nikoliv jejich sociálních sítí. Tak také učinili, prohlášení přinesl magazín People.

„Zpráva o úmrtí Matthewa nás naprosto zdrtila. Nejsme jen kolegové, jsme rodina. Máme hodně co říct, ale nyní si dáme čas k truchlení a zpracování této nepředstavitelné ztráty. Více řekneme časem, až toho budeme schopní. Nyní jsme myšlenkami s Mattyho rodinou, přáteli a všemi z celého světa, kdo ho milovali,“ napsali Přátelé.

Oplakávaná ztráta

Kromě herců, kteří byli vidět na obrazovkách, s Matthewem Perrym celá léta spolupracovali také tvůrci oblíbeného seriálu. Jejich jména je možné znát z loga produkční společnosti, které se objevovalo na konci každého dílu Přátel. Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane taktéž vydali společné prohlášení.

„Jsme šokovaní a zarmoucení ztrátou našeho milovaného přítele Matthewa. Pořád se to zdá nemožné. Můžeme říct jen, jak jsme požehnaní, že byl součástí našich životů. Byl brilantní talent. Je klišé říct, že herci nějaká role patřila, ale v jeho případě nic nemůže být víc pravda. Ode dne, kdy jsme ho poprvé viděli jako Chandlera Binga, pro nás nikdo jiný neexistoval,“ napsali.

Matthew Perry zemřel tragicky ve vířivce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.