Celebrity

14. března 2024 08:10

Eliška Reiglová

Poslední vůle Matthewa Perryho odhalena. Vyškrtl děti, i když žádné neměl

Loni v říjnu fanoušky po celém světě zasáhla zpráva o úmrtí Matthewa Perryho, který se v pouhých 54 letech utopil ve vířivce. Herec, který celý život bojoval se závislostmi, po sobě zanechal poslední vůli, jejíž detaily byly nyní odhaleny. Ukázalo se, že z ní vyškrtl děti, přestože žádné neměl.

Herec Matthew Perry, známý jako Chandler Bing z veleúspěšného seriálu Přátelé, byl v říjnu loňského roku nalezen ve svém domě ve vířivce bez známek života. Šlo o smutnou tečku za jeho z velké části protrápeným životem, který provázely četné zdravotní i psychické problémy. Jeho skon oplakali nejen blízcí, ale také miliony fanoušků z celého světa.

Komediální seriál Přátelé udělal v druhé polovině 90. let a začátkem 21. století z jeho ústřední šestice herců doslova superhvězdy. Díky obří sledovanosti si za každý díl vydělávali milionové částky, a právě tyto peníze chtěl Perry ochránit. Už v roce 2009 sepsal poslední vůli, díky níž měl jistotu, že až nadejde jeho čas, s majetkem bude naloženo tak, jak by si sám přál.

Děti? Zatím nemám, ale nic nedostanou

Podle soudního spisu, který získal magazín People, je v závěti uvedeno, že většina majetku zesnulého herce bude vložena do svěřeneckého fondu. V dokumentu se uvádí, že svůj majetek chtěl odkázat do fondu Alvy Singer Living Trust, který je zřejmě pojmenován podle postavy Woodyho Allena ve filmu Annie Hall.

Čtěte také: Za smrt Perryho nikdo nemůže. Úřady uzavřely vyšetřování i s nezodpovězenými otázkami

Hercovi rodiče John Perry a Suzanne Morrison, jeho nevlastní sestra Caitlin Morrison a jedna z bývalých přítelkyň Rachel Dunn, s níž randil v letech 2003 až 2005, byli v rámci fondu jmenováni oprávněnými osobami. Jako vykonavatele poslední vůle určil herečku Lisu Ferguson a producentku Robin Ruzan.

Přestože Matthew Perry nezastíral, že by si moc přál založit rodinu a mít děti, v poslední vůli se ujistil, že kdyby náhodou nějaké měl, neviděly by z jeho peněz ani halíř. V dokumentu se jasně píše, že zcela úmyslně vyškrtává své potomky. V té době žádné neměl, ale pravděpodobně do budoucna počítal s možností, že by je mít mohl. To se mu ale nakonec nepodařilo.

Podívejte se na video, v němž je popsána příčina smrti oblíbeného herce:

Sdílejte článek
Štítky peníze smrt děti Matthew Perry majetek Přátelé Chandler Bing závěť

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.