Celebrity

6. března 2024 14:50

David Laštovka

Bára Trávníčková z show Hledá se táta a máma zemřela předčasně. Zanechala po sobě syna

V reality show Hledá se táta a máma patřila Barbora Justýna Trávníčková k nepřehlédnutelným tvářím. V té době jí bylo pětatřicet let a pro svého dva a půl roku starého syna Matyáška hledala vhodného tatínka. Bohužel, tři roky po odvysílání pořadu předčasně zemřela.

Na mnoho televizních diváků, kteří pořad Hledá se táta a máma na FTV Prima sledovali, působila Barbora Justýna Trávníčková velmi sympaticky. Temperamentní, empatická blondýna plná energie a úsměvu. Byla to silná žena, která se s nelehkým osudem, kdy zůstala na svého malého Matyáška sama, rvala statečně. Uměla se o sebe i syna postarat, neztrácela víru v lepší zítřky.

V dotazníku o sobě napsala následující: „Pracuji jako účetní a ekonomický poradce na volné noze. Mám ráda dobrodružství, v reálném životě však stojím oběma nohama na zemi. Jsem temperamentní, občas cynický romantik s ohromným smyslem pro humor, ironii a nadsázku. Jsem inteligentní, s organizačním talentem. Hledám prima chlapa, který ví, co v životě chce, má smysl pro humor, akci, dobrodružství a bude chlapem, abych vedle něj mohla být tou ‚slabší' polovičkou. Chlapa, kterého si budu vážit. Musí to mít srovnané v hlavě a musí umět svůj život ustát. Muž musí zvládnout mě, a ještě být mému synovi kamarádem a tátou.“

Věděla, že umírá, se smrtí byla smířená

Vysněného muže pro život v pořadu nenašla a vrhla se do podnikání. Zakoupila statek, kde začala s chovem koní, které milovala. Bohužel osud k ní byl více než krutý. Onemocněla rakovinou a po několika měsíčním statečném boji nemoci podlehla. Bylo jí pouhých 38 let.

Čtěte také: Hvězda VyVolených padla na dno. Regina žije sama na okraji společnosti

„Říkalo se, že zemřela při tragické nehodě na motorce, ale co vím já, tak ji zabila rakovina. Konec přišel bohužel velmi rychle. Bára byla se smrtí smířená, od lékařů věděla všechno. Nesla to strašně statečně, jediné, co jí leželo na srdci byl syn Matyášek. O něj se pak staral její bratr,“ sdělil redakci webu Prima Ženy pod podmínkou zachování anonymity jeden z účastníků pořadu Hledá se táta a máma, který se ucházel o Barčinu přízeň. Na reality show se můžete podívat na platformě prima+.

Otec, který na její počest pořádal memoriál, zemřel náhle

Na ranči, který Bára vybudovala, se po její smrti začal pořádat Memoriál Barbory Justýny Trávníčkové aneb Koňské roky. Organizoval jej její tatínek. „Každý rok po úmrtí Báry se konala tato akce až do doby, kdy můj manžel a otec Báry náhle zemřel. Už to budou tři roky, co manžel zemřel a já už tuto akci sama nepřipravuji,“ sdělila webu Prima Ženy Šárka Trávníčková.

Připomeňte si pořad Hledá se táta a máma, který můžete sledovat na prima+. Tady malá upoutávka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.