Důkaz místo slibů. Jitka Čvančarová se pochlubila fotkou z nahého výstupu na Sněžku

Jitka Čvančarová v 7 pádech Honzy Dědka promluvila o otužování

Herečka Jitka Čvančarová před koncem roku šokovala informací, že její láska k otužování už od ledové vody přerostla třeba i ve zcela nahý, zimní výstup na Sněžku. A pro ty, kteří jí toto tvrzení náhodou až doposud nevěřili, se nyní pochlubila fotkou z onoho výletu.

„Je to úžasná záležitost. Jsem klasický Wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,“ popsala Jitka Čvančarová v silvestrovském speciálu pořadu 7 pádů Honzy Dědka s tím, že doma na zahradě u nich samozřejmě nechybí káď s ledovou vodou, do níž se pravidelně celou zimu vydává. Zároveň však do své velké vášně nikoho dalšího z rodiny nenutí.

„Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala, to ano,“ přiznala Čvančarová chuť provozovat otužování společně s manželem Petrem Čadkem, jehož má prý dodnes v telefonu uloženého jako „micina“, tedy pod přezdívkou, kterou mu sama vymyslela.

Herečka si zřejmě všimla pozornosti, již vzbudila její slova o nahém výstupu na Sněžku. Pro své přání do nového roku proto na Instagramu zveřejnila snímek právě z onoho lednového výstupu s otužovacím guru Wimem Hofem, nizozemským instruktorem a šiřitelem povědomí o otužování. „PF 2024,“ dodala stručně k fotografii, která ihned nasbírala tisíce lajků. Vše na ní naznačuje, že Jitka opravdu na nejvyšší horu Česka kráčela jen v kulichu, se slunečními brýlemi a s batohem.

Čtěte také: Jitka Čvančarová promluvila o seznámení s Petrem Čadkem. Jiskra přeskočila na striptýzu

Že její výbavu už opravdu netvořilo o mnoho více, potvrdila v komentářích. „Seš nahulatá?“ zeptal se pod fotografií jeden komentující. „Tradaaaa!!! :-)))))“ naznačila Čvančarová, že jde o správný odhad. Jeden z instruktorů vyznávající zmíněnou metodu se Jitky anglicky ptal, zda jde o snímek z jejich túry v Polsku. „Ano, chybíš mi. Šťastný nový rok a snad si to brzy zopakujeme,“ odvětila Jitka.

Jako místo pořízení snímku nicméně označila Sněžku, jejímž vrcholem, jak známo, prochází česko-polská hranice. Buď tedy na nahoru vystoupala z Polské strany, nebo po Sněžce výprava otužilců pokračovala dál už na polské straně Krkonoš. Ať tak, či tak, nikdo zřejmě nemůže pochybovat o tom, že se známá herečka skutečně v lednu brodila sněhem do výšky více než 1 600 metrů nad mořem zcela nahá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.