Celebrity

31. prosince 2023 07:30

Vanesa Havlíková

Turisté na horách nevěřili svým očím. Jitka Čvančarová šplhala na Sněžku zcela nahá

Jitka Čvančarová v 7 pádech Honzy Dědka promluvila o otužování

Jitka Čvančarová (45) se se svým mužem Petrem Čadkem (44) seznámila, když účinkovala v taneční soutěži. Netrvalo dlouho a mezi dvojicí přeskočila jiskra. Krátce poté spolu začali chodit a po roce a půl se vzali. V oblíbené talkshow Jitka nyní překvapila tím, jak svého partnera v soukromí oslovuje, i tím, že šplhala nahá na Sněžku.

Poslední večer v roce si můžete užít zábavu s moderátorem oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka a hvězdnými hosty. Do silvestrovského speciálu tentokrát zavítaly herečky Jitka Čvančarová a Uršula Kluková, pozvání přijal i herec Václav Kopta a kněz Zbigniew Czendlik.

Čtěte také: Oslavte konec roku se Silvestrovskou Partičkou, show Inkognito a hosty Honzy Dědka

Čvančarová se v talkshow podělila o vtipnou historku, která se váže k její zálibě v otužování. Prozradila také, jak se seznámila s manželem, i jak ho v soukromí oslovuje. „Znali jsme se ještě tak pět nebo šest let před StarDance. Naše seznámení bylo v Lucerna Music Baru, kde Táňa Vilhelmová s Ančou Geislerovou dělaly vánoční charitativní bazar. Tenkrát s Petrem tančila Táňa. A v rámci toho bazaru byl jednou z cen právě tanec s Petrem,“ zavzpomínala na seznámení s manželem, tanečníkem Petrem Čadkem.

Netradiční přezdívka pro manžela

„Ten tanec se vydražil a mě poslali, abych šla tančit. A tak jsme se seznámili, pak jsme byli v přátelském okruhu a několik let před soutěží jsme se potkávali,“ dodala. Svému muži dala netradiční přezdívku. Ještě předtím, než se dali dohromady, o něm mluvila jako o barové micině. „Dodnes mám Petra v mobilu uloženého jako Micina. Teď jsem teda hodně sáhla do soukromí,“ překvapila samu sebe Čvančarová, na kterou se můžete podívat v sobotu 31. prosince ve 21:30 na Primě.

Jejich manželství i po více než 11 let působí stále idylicky. Jsou dokonalou ukázkou, že se protipóly přitahují. „Petr je spíš ta klidná voda, já jsem oheň. Takže se doplňujeme,“ přiznala herečka s tím, že manžela prý do ničeho nenutí, ale snaží se ho inspirovat.

Přečtěte si: Otužování jako fenomén letošní zimy: Proč je tak populární a jak můžete začít i vy?

Otužování si Čvančarová zamilovala

Její vášni pro otužování ale zatím odolává. „Je to úžasná záležitost. Jsem klasický Wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,“ šokovala herečka, která se otužuje i doma, na zahradě má káď s ledovou vodou, do které se v zimě nakládá.

„Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala, ano,“ dodala. Kromě kádě s vodou má u domu řadu zvířat, včetně ovcí. „Děti je pojmenovaly podle postav z Harryho Pottera. Nově máme netopýra Ferdinanda, který u nás žije od května, a nového kohouta Freda. A jinak máme ovce, ty mají lapače snů, aby se jim hezky spinkalo,“ zmínila některé ze svých němých spolubydlících.

Jitka Čvančarová v soukromí oslovuje manžela velmi netradičně:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.