Celebrity

19. července 2024 19:24

Eliška Reiglová

Clint Eastwood truchlí. Zemřela jeho o 33 let mladší partnerka Christina

Když se mladší ženy dávají dohromady s výrazně staršími muži, jejich blízcí je obvykle varují před bolestí, s níž se budou muset potýkat, až jejich polovička odejde. V případě Clinta Eastwooda je tomu ale naopak. 94letý herec se nyní vyrovnává se ztrátou své dlouholeté partnerky. Christina Sandera tento svět opustila ve věku 61 let.

Ve věku 61 let zemřela dlouholetá partnerka Clinta Eastwooda Christina Sandera. Oscarový herec potvrdil tragickou zprávu prostřednictvím srdcervoucího prohlášení. „Christina byla milá, starostlivá žena a bude mi velmi chybět,“ uvedl, jak ho cituje britský deník Daily Mail. Mluvčí společnosti Warner Bros. dále sdělil, že žádné další informace o Christinině smrti nebudou zveřejněny, protože Eastwood truchlí v soukromí.

Eastwood a Sandera se seznámili, když v roce 2014 pracovala jako hosteska v Eastwoodově hotelu Mission Ranch v kalifornském Carmelu. Jako pár se spolu na červeném koberci poprvé objevili při předávání Oscarů v roce 2015. První společné fotografie ale pocházely už z roku předtím, kdy se Christina měla ke svému partnerovi i nastěhovat.

Nedlouho po seznámení došlo nejen k nastěhování Christiny ke Clintovi, seznámil ji také se všemi svými dětmi. „Všechny děti ji poznaly a okamžitě si ji zamilovaly,“ řekl před deseti lety blíže nespecifikovaný zdroj. Je tak jasné, že kromě samotného herce tato náhlá ztráta zasáhla i další jeho rodinné příslušníky, kteří pohlednou blondýnku po jeho boku vídali.

Francouzský rozhlas omylem pohřbil desítky slavných osobností včetně Eastwooda:

Sdílejte článek
Štítky smrt láska smutek vztah Clint Eastwood partnerka truchlení Christina Sandera

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.