Celebrity

12. července 2024 06:00

Eliška Reiglová , Michaela Vlčková

Celebrity, které mají mnoho potomků: Proutník Eastwood i pečující Mia Farrow

Většina rodičů se shodne na tom, že děti jsou požehnáním. Přesně to si jistě myslí i řada hollywoodských hvězd, které se rozhodly mít početnou rodinu. Pro mnohé je nepředstavitelné mít více než dvě až tři děti, tyto slavné hvězdy se však rodičovství nemohou nabažit.

Slavné celebrity, které se rozhodly mít velkou rodinu, zvládají být nejen úspěšné v kariéře, ale do jisté míry také pečovat o rodinu, jejíž počet členů není zrovna nízký.

Čtěte také: Dara Rolins si s dcerou prožila krušné chvíle. Laura se otrávila alkoholem

V Hollywoodu a showbyznysu obecně najdeme mnoho celebrit, které mají více než tři děti. Některé z nich se rozhodly mít několik svých biologických potomků, jiné adoptovaly z dětských domovů či zemí třetího světa a daly tak znevýhodněným dětem šanci na lepší život. Pak jsou tu ale i slavné osobnosti, které si dokázaly popularitu získat právě díky početné rodině.

Příkladem toho, že se skutečně dá zvládat velké pracovní vytížení i péče o velkou rodinu, je třeba podnikatelka Kris Jenner, matka klanu Kardashianů. Kris vybudovala rodinné impérium, podařilo se jí dostat své dcery do popředí světového showbyznysu, vytvořit jednu z nejúspěšnějších reality show a do toho všeho se zvládá naplno věnovat všem svým ratolestem, kterým je i manažerkou.

Mohlo by vás zajímat: Alexandra Daddario oznámila radostnou novinku. Hvězda Pobřežní hlídky je těhotná

Lásku k dětem a přirozenou potřebu o ně pečovat pak nezapře herečka Angelina Jolie, která má s bývalým manželem Bradem Pittem tři vlastní děti a tři adoptované. K adopci se rozhodla i přezdívaná královna popu Madonna. Na další celebrity, které mají dětí jako smetí, se můžete podívat v galerii.

Nela Slováková o založení rodiny: Partner by už trochu chtěl, já mám ale kariéru:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.