Celebrity

8. července 2024 08:14

Tomáš Durčák

Barbie je těhotná. Herečka Margot Robbie čeká s manželem první dítě

Australská herečka Margot Robbie je podle všeho těhotná. Představitelka Barbie a její manžel Tom Ackerley letos oslavili deset let od svého setkání a osm let od svatby „zaděláním“ na prvního potomka. Robbie zatím své bříško na veřejnosti tajila oversized modely, nyní však svůj požehnaný stav veřejně dala najevo v Itálii.

Hollywoodská hvězda Margot Robbie, která zazářila ve filmech Barbie, Sebevražedný oddíl, Šokující odhalení nebo Já, Tonya, čeká svého prvního potomka. Třikrát na Oscara nominovaná herečka právě oslavila 34. narozeniny a zřejmě se rozhodla, že je načase odsunout kariéru stranou ve prospěch mateřství. Časopis Forbes ji letos označil za nejlépe placenou herečku filmové branže, která za sebou nechala i všechny muže až na jednoho.

Sama Margot zatím o svém požehnaném stavu mlčí, nicméně potvrzenou informaci o jejím těhotenství již přinesla celá řada médií včetně britského Daily Mail či amerického magazínu People. S manželem se potkali v roce 2013 během natáčení dramatu Suite Francaise z druhé světové války. Zatímco Robbie zde zářila před kamerou, Tom Ackerley byl asistentem režiséra.

Pár se vzal v prosinci 2016 v Austrálii, přičemž před svou svatbou veřejně neoznámili ani zásnuby. „Byla jsem tehdy absolutně svobodná holka. A z myšlenky na vztah se mi chtělo zvracet,“ popsala Robbie začátek jejího vztahu s budoucím manželem pro magazín People. „Pak se to ale ke mně přikladlo. Velmi dlouho jsme byli přátelé. Já do něj byla vždycky zamilovaná, ale myslela jsem si, že mi to nikdy neoplatí,“ svěřila se herečka.

Mohlo by vás zajímat: Podle hry The Sims vznikne film: Producentkou je Margot Robbieová. Co dalšího víme?

Manželům se podařilo zvládnout i náročná období natáčení, kdy bez sebe museli být i několik týdnů. „Od ostatních párů v téhle branži jsem se naučila, že bez sebe nikdy nechcete být déle než tři týdny. Vztah na dálku může být velmi náročný, když nevidíte světlo na konci tunelu. Proto máme pravidlo tří týdnů, které je podle mě klíčové,“ svěřila se Margot v roce 2016 pro Daily Telegraph.

Margot Robbie byla tento víkend poprvé zachycena se svým odhaleným těhotenským bříškem, když s manželem zavítala ke Komskému jezeru v severní Itálii:

A zrovna v červnu její manžel Tom Ackerley v otevřeném rozhovoru pro The Sunday Times popsal, že se jim osobní a profesní život nyní daří perfektně vyvažovat. „Jsme spolu 24 hodin denně. Je to zcela bez problémů. Nemáme žádný přepínač pro jedno nebo druhé. Všechno se spojilo v jeden celek,“ pochlubil se Tom, z nějž se brzy stane po boku manželky tatínek.

Film Barbie si nenechala ujít ani moderátorka Eva Hecko Perkausová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.