Manžel Margot Robbie popsal, proč se doma hádají. Rozděluje je jídlo, spojuje alkohol

Margot Robbie a Tom Ackerley jsou manželé osm let. A ačkoliv si své soukromí před veřejností přísně střeží, udělali výjimku a odhalili pár detailů ze svého soužití. Kvůli čemu se doma hádají?

Margot Robbie (33) a filmový producent Tom Ackerley (34) se seznámili v roce 2013 při natáčení romantického dramatu Suite Francaise. Tom tehdy u snímku pracoval jako asistent režie a mezi ním a oslnivou herečkou okamžitě přeskočila jiskra. O tři roky později se vzali a od té doby spolu vedou spokojený život.

Čtěte také: Make-up podle Barbie: Nečekejte žádný kýč, základem je jemnost a přirozenost

Ačkoliv je Margot jednou z největších hollywoodských hvězd, své soukromí si snaží hlídat a na veřejnosti se se svým mužem objevuje pouze zřídka. To samé platí i o sociálních sítích, kde svůj osobní život příliš nesdílí. Tentokrát ale manželé udělali výjimku a poskytli rozhovor magazínu The Times, ve kterém prozradili trochu ze svého soukromí.

Hádají se kvůli sladkostem

Když se redaktor Toma zeptal, zda se s Margot doma hádají, téměř bez váhání odpověděl, že ano. Důvod jejich rozporů vás ale pravděpodobně překvapí. Neshodnou se totiž prý v tom, která čokoládová sušenka je lepší. Boj je mezi Tim Tams a Penguin. Tim Tams jsou jakýmsi australským pojetím legendárních britských sušenek Penguin. Margot Robbie je Australanka, tudíž je pro ni jasnou volbou Tim Tams, zatímco Tom je ze Spojeného království, a obhajuje tedy britskou verzi.

Čtěte také: Slavní a bohatí z Hollywoodu mají nového krále. Na špici jsou i dvě ženy, kdo vydělal nejvíc?

Ačkoliv se v otázce sladkostí podle slov Toma přou, co se týče alkoholu, mají jasno. Oba dva jsou milovníci ginu a nedávno také společně vytvořili nový drink s názvem Papa Salt Gin. „Máme rádi gin a dělali jsme si srandu z toho, že vyrobíme vlastní, abychom nikdy nebyli na suchu,“ prozradila Margot Robbie v rozhovoru pro Gourmet Traveller. „Byl to skvělý způsob, jak spolu pít a nazývat to prací,“ dodala s humorem představitelka filmové Barbie. Tom Ackerley dále prozradil, že když zrovna nepracují, snaží se spolu trávit veškerý volný čas.

Podívejte se, jak to na premiéře filmu Barbie slušelo Evě Perkausové:

Sdílejte článek
Štítky manželství hádka herečka celebrity Margot Robbieová vztah Tom Ackerley

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.