Celebrity

11. července 2024 09:38

Michaela Vlčková

Alexandra Daddario oznámila radostnou novinku. Hvězda Pobřežní hlídky je těhotná

Hvězda úspěšného filmu Pobřežní hlídka a seriálu Bílý lotos Alexandra Daddario (38) prostřednictvím magazínu Vogue oznámila radostnou novinku. S manželem Andrewem Formem (55) čekají prvního společného potomka. Tajit těhotenství se herečce podařilo šest měsíců.

„Gratulace jsou na místě pro Alexandru Daddario. Hvězda čeká svého prvního potomka s manželem a filmovým producentem Andrewem Formem. A konečně o tom chce mluvit,“ oznámil magazín Vogue ve středu v příspěvku na sociální platformě Instagram.

Čtěte také: Eva Adamczyková je těhotná. Těším se na všechno, co mě čeká, říká olympijská vítězka

Herečka, která zazářila také ve snímku Pobřežní hlídka po boku Dwayna Johnsona, nedlouho po oficiálním oznámení časopisu sdílela totožný snímek také na svém profilu. Žertovala o tom, že se moc těší na to, až její dítě bude chodit do školky s dalšími dětmi slavných maminek, které jsou právě v očekávání. „Těším se, že moje dítě bude chodit do školky s dětmi Margot Robbie a Hailey Bieber,“ napsala Daddario, které těhotenské bříško neskutečně sluší.

Alexandra Daddario s filmovým producentem Formem otěhotněla po čtyřech letech, co tvoří pár. Své ano si dvojice řekla v roce 2022 v New Orleans, připomněl server People.

Těhotenství tajila šest měsíců

Půvabné herečce se podařilo těhotenství tajit před veřejností šest měsíců. Nosila volné oblečení a na Instagram postovala jen takové fotky, ze kterých by nikdo nic nepoznal.

Mohlo by vás zajímat: Podle hry The Sims vznikne film: Producentkou je Margot Robbieová. Co dalšího víme?

V rozhovoru pro magazín Vogue herečka přiznala, že to není poprvé, co je v očekávání. „Byla jsem těhotná. Ale přišla jsem o to,“ vyprávěla. „Je to složité, takže nechci být příliš konkrétní,“ uvedla Daddario a vyjádřila soucit s ostatními ženami, které také potratily. „Takové ztráty a traumata se velmi těžko vysvětlují, pokud jste si jimi neprošli. Opravdu se ztotožňuji se všemi ženami, které si takovými věcmi prošly, a to způsobem, kterému jsem dříve plně nerozuměla. Je to velmi, velmi bolestivé,“ pronesla herečka.

Nela Slováková o založení rodiny: Partner by už trochu chtěl, já mám ale kariéru:

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina těhotenství herečka Pobřežní hlídka Andrew Form Alexandra Daddariová Alexandra Daddario

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.