Celebrity

16. října 2024 20:19

redakce Prima Ženy

Clint Eastwood v šoku. Jeho dcera Francesca kvůli útoku na partnera skončila ve vězení

Hollywoodský herec a režisér Clint Eastwood (94) aktuálně neprožívá nejhezčí chvíle. Jeho dcera Francesca (31) totiž kvůli násilnému chování skončila ve vězení. Herečka se pohádala se svým dlouholetým partnerem natolik, že na ni zavolal policii. Následně byla propuštěna na kauci.

Dcera slavného herce a režiséra Clinta Eastwooda bude pěkné kvítko. Poté, co Francesca napadla svého dlouholetého partnera a otce svého syna, Alexandra Wraitha, skončila za mřížemi. K incidentu mělo dojít v sobotu v noci v Beverly Hills.

Čtěte také: Clint Eastwood truchlí nad ztrátou mladší partnerky. Zemřela na infarkt, odhalila zpráva

Útok na partnera

Slovní potyčka během jízdy v autě přerostla ve fyzické napadení. „Alexander zavolal na policii a tam mu poradili, aby okamžitě utekl někam do bezpečí. Poté, co policie na místě po příjezdu zjistila, že má muž známky viditelných zranění, byla Francesca zatčena za domácí násilí,“ uvedl zdroj pro magazín TMZ.

Herečka, kterou můžete znát například účastí v reality show se svou rodinou či jako Molly z minisérie Heroes, byla následně propuštěna na kauci ve výši padesát tisíc dolarů, tj. v přepočtu přes milion korun.

Dceru Francescu má americký producent Clint Eastwood ze vztahu s bývalou partnerkou, britskou herečkou Frances Fisher, která se nejvíce proslavila jako matka hlavní hrdinky Rose (Kate Winslet) ve filmu Titanic.

David Křížek promluvil o pobytu ve vězení:

.

Sdílejte článek
Štítky Beverly Hills policie vězení film dcera věznice Clint Eastwood celebrity trestná činnost Francesca Eastwoodová umění, kultura, zábava a média trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika Frances Fisher

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.