Celebrity

16. července 2024 17:57

Tomáš Durčák

Bianca Censori ukázala od pasu nahoru vše. Hrozí jí půlroční vězení i pokuta

Manželka amerického rappera Kanye Westa, Bianca Censori, si může odškrtnout na mapě světa další zemi, kde jí kvůli jejímu šatníku hrozí vězení. Australanka, která je původním povoláním architektka, způsobila v pondělí 15. července menší šok, když se na ulici v Los Angeles promenádovala se zcela odhaleným hrudníkem. Tím jasně porušila platný zákon státu Kalifornie a hrozí jí nehezký trest.

Bianca si za posledních dvanáct měsíců dokázala vybudovat pověst ženy, která oblečení všeobecně nemá příliš v lásce. A když už si na sebe něco vzít musí, zpravidla svými oděvy nechává výrazně větší část nahého těla odhalenou než zahalenou. Vzhledem k dosud publikovaným fotkám již prokazatelně porušila zákony o odhalování a pobuřování na veřejnosti v Itálii (opakovaně), Francii nebo Japonsku.

Nyní však dokázala překročit zákon dokonce i v relativně liberální Kalifornii. Kanyeho manželka totiž svou zálibu v odhalování posunula zase o kus dál. Zatímco až dosud zpravidla své poprsí zakrývala aspoň proužky nějaké látky nebo třeba hůře průhlednou síťovinou, nyní dle jejího úsudku nastal čas vyrazit na veřejnost de facto „nahoře bez“. Využila k tomu svou cestu do solária.

Tím však už bez pochyb porušila kalifornské zákony, které považují za trestný čin „vědomé odhalování genitálií či nahého těla ve veřejném prostoru, nebo kdekoli jinde, kde takový čin může někoho urážet či obtěžovat“. Jak upozorňuje britský Daily Mail, nevhodné odhalování na veřejnosti zpravidla při prvním incidentu končí pouze jako přestupek.

Mohl by vás zajímat: Radka Třeštíková ukázala, jak bojuje s letními vedry. Nahá a jen s brýlemi

Jenže Bianca podobně oděná na veřejnost rozhodně nevyrazila poprvé. A vzhledem k tomu, že je jejího polonahého těla doslova plný internet, bude před úřady asi jen těžko argumentovat slušným oblékáním a dbáním na to, aby její oděvy nepobuřovaly okolí nebo je nemohly vidět děti. Přičemž pokud by rapperova drahá polovička měla vyfasovat maximální trest (zpravidla určený pro delikventy s opakujícími se prohřešky tohoto typu), Kanye by se bez ní na nějaký čas musel doma obejít.

Mohla by totiž čelit až šesti měsícům v okresní věznici a k tomu pokutě až do výše v přepočtu 23 000 Kč a povinné registraci do registru sexuálních delikventů na dobu minimálně deseti let. Kromě problémů se zákonem však Bianca čelí rostoucí nelibosti i ze strany některých majitelů služeb.

Mimo nechvalně proslulý doživotní zákaz na lodičky v italských Benátkách nyní někteří restauratéři v Los Angeles veřejně prohlásili, že Kanye s manželkou mají do jejich podniků vzhledem ke svým nevhodným oděvům vstup zakázán. Důvod je jednoduchý – chtějí chránit své ostatní zákazníky, a především jejich děti. Nadále se rovněž spekuluje nad tím, zda se Bianca takto obléká dobrovolně, nebo musí svého manžela spíš poslouchat.

Kanye West v minulosti během manželství s Kim Kardashian trpěl psychickými problémy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 8. 2024

Přemýšleli jste o adopci domácího mazlíčka? I kdyby ne, mohl by vám nyní do života vstoupit roztomilý pejsek nebo kočička, kteří projeví zájem zůstat s vámi, Berani. Nedovolte, aby vám v cestě stály přízemní úvahy. Zvíře by vám nyní mohlo do života přinést spoustu radosti. Vaše zdraví by se mělo i nadále zlepšovat, i když energie může přicházet a odcházet.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.