Celebrity

28. června 2024 11:00

Tomáš Durčák

Radka Třeštíková ukázala, jak bojuje s letními vedry. Nahá a jen s brýlemi

Spisovatelka Radka Třeštíková rozhodně nepatří mezi stydlivé ženy. Právě naopak, dvojnásobná maminka své fanoušky pravidelně zásobuje snímky, na nichž se nebojí trochu provokovat a odhalovat své tělo. Nyní prozradila svůj osobní recept na boj s letními vedry – svléknout se úplně do naha.

Radka Třeštíková se proslavila zejména díky svým knihám, kterých už prodala stovky tisíc. Třiačtyřicetiletá spisovatelka má však nějaký ten pátek zálibu i v provokování na sociálních sítích, kde tu a tam zveřejní lechtivější snímek. A pak zřejmě se zálibou sleduje prudérní komentáře pobouřené veřejnosti.

Příchod léta se proto Radka rozhodla přivítat vskutku vychytaným letním outfitem – takzvaně „na Evu“. Zveřejnila totiž snímek, na němž její tělo zakrývají pouze její vlastní ruce a sluneční brýle. „Jen jednu věc na sebe v tom vedru,“ zhodnotila Třeštíková, proč si v parném dusnu nakonec v šatníku nedokázala na sebe vybrat vůbec nic.

„Odmítám na sobě v tomhle vedru nosit víc věcí než jednu,“ napsala o den dříve ve storýčku k selfie z výtahu, kde na sobě měla krátké černé šaty a již zmíněné sluneční brýle. Pak jí ale zřejmě došlo, že to jsou už dvě věci, a tak přišla i s upraveným snímkem, na němž už má na sobě opravdu jen brýle.

V komentářích jí někteří sledující radí, aby si podobný outfit vzala i na nadcházející Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Nechyběly samozřejmě ani zmíněné morální komentáře, které Třeštíkové vyčinily, že jako matka dvou dětí po čtyřicítce by se opravdu takhle vystavovat neměla. A nechyběl ani návrh, aby Radka zvážila založení OnlyFans, kde by mohla napodobit třeba Simonu Krainovou.

„Jděte na OnlyFans. Bude to tahat víc než psaní,“ stojí v jednom z komentářů. „Asi jediná osoba, od které bych to OnlyFans koupila,“ zareagovala dokonce jedna z dalších fanynek. Radka však podle všeho nic takového neplánuje. „Já si chci vydělávat psaním, to je moje práce… tahat z lidí peníze za nic nepotřebuju… sociální sítě mám jen pro zábavu,“ vysvětlila Třeštíková, proč ji zpeněžování své nahoty vůbec neláká.

Radka Třeštíková byla v roce 2023 hostem 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.