Celebrity

12. července 2024 12:30

Šarlota Chmelařová

Bianca Censori a její nejšílenější outfity: Od hlavy až k patě v průsvitném silonu

Bianca Censori nepřestává šokovat svět svými extravagantními outfity. Dlouhou dobu si veřejnost myslela, že ji obléká výhradně její manžel Kanye West. Teď se ale ukazuje, že za tím stojí ještě někdo další. Podívejte se na nejšílenější oblečení, ve kterém se tato žena objevila venku.

Bianca Censori (29) je v poslední době známá jako žena, která se obléká výhradně do silonek. Právě ty obepínají její ženskou postavu naprosto dokonale a ona v nich působí, jako kdyby po ulici chodila prakticky nahá. Nejednomu muži i ženě se tak otočí hlava.

Její excentrické outfity způsobily ve světě doslova šílenství a Bianca tak patří mezi jedny z nejfotografovanějších osobností poslední doby. Jak se později ukázalo, jednalo se o dokonale promyšlený tah. Kanye West tak toužil propagovat nové album. Ačkoliv jsme vás už dříve informovali o tom, že podle dostupných zdrojů za veškerými sexy oblečky své ženy stojí právě známý rapper, který své ženě určuje, co má nosit, jíst a kdy má mluvit, teď se ukazuje, že za její vizáží je další muž.

Z modela stylistou

Za Biančinými outfity stojí podle všeho ještě model s libanonskými, francouzskými a indickými kořeny Gadir Rajab (32), ze kterého se stal návrhář a stylista. Bianca spolu s ním a manželem vyrazila na pařížský týden módy. A je to právě on, kdo na svém Instagramu zveřejnil poslední snímek této australské modelky a architektky.

Mohlo by vás zajímat: Móda na festivalu Beats for Love: Biasiol a Mališová vynesly proklatě sexy outfity

Čtěte také: Bianca Censori opět šokuje. Na rande šla v podprsence, klín bez kalhotek kryla kabelkou

Bianca na něm má lesklé silonky v tělové barvě a ze stejného materiálu na sobě má i crop top s dlouhými rukávy bez otvorů na prsty a na hlavě má ladící kuklu, takže jí není vidět obličej. Někteří fanoušci se v komentářích dotazovali, zda v něčem takovém vůbec může Australanka dýchat. V galerii v úvodu článku najdete přehled těch nejšílenějších modelů kontroverzní manželky Kanyeho Westa.

Podle fanoušků je Bianca Censori velice podobná bývalé ženě Kanyeho Westa, Kim Kardashian:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West extravagance móda nahota Bianca Censori celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.