Celebrity

27. června 2024 11:30

Tomáš Durčák

Katy Perry propaguje své nové album veřejnou nahotou. V Paříži ukázala ňadra

Pomalu a jistě se nám z toho stává taková nová móda. Umělcům už nestačí pro upoutání pozornosti využívat tradičních marketingových kanálů či sociálních sítí, ale když potřebují něco nového zpropagovat, vyrazí zkrátka na veřejnost polonazí. Zpěvačka Katy Perry se takto nyní snaží skrze svá ňadra poutat na nové album Woman's World.

Propagaci své nové desky zahájila Katy Perry 17. června, když na sociální sítě vypustila snímky svého chystaného singlu, v němž se fanouškům představí polonahá a s téměř odhalenými ňadry. Od té doby však z tohoto trendu neslevila a zejména v Paříži, kam se nyní vypravila na zdejší Týden módy, nepřestává svými outfity udivovat.

Po prapodivných sportovních šatech, které vypadaly spíš jako velmi nepraktický oděv do posilovny než vrchol módy, a nečekaném vystoupení na Vogue World v Paříži, kde Katy zvolila oděv zakrývající prakticky už jen její bradavky, se rozhodla zahodit stud úplně. Na přehlídku slavné módní značky Balenciaga totiž americká zpěvačka vyrazila zcela nahoře bez, přičemž jí ňadra zakrýval jen huňatý černý kožich.

Mimo svůj hrudník devětatřicetiletá matka tříleté dcery Daisy, kterou vychovává s manželem Orlandem Bloomem, ukázala i pořádně vypracované tělo. Jak už je dnes běžné, ihned tím rozjela spekulace, zda si k takhle vypracovanému tělu nepomohla třeba populárním lékem Ozempic. Jak ovšem informoval britský deník Mail, pravda je jiná – Katy místo léků přešla na dietu a cvičební plán svého manžela.

„Miluje sladké a nezdravé jídlo, ale poslední dobou je vážně disciplinovaná, úplně přestala se zpracovanými potravinami a výrazně omezila i alkohol. Mnohem víc se také hýbe, protože plánuje pár koncertů na podporu svého blížícího se alba. A Orlando jí byl od začátku velkým pomocníkem. Když je to možné, jedí i cvičí ve stejný čas, aby jeden druhého podpořili,“ citoval deník svůj zdroj.

Katy Perry tak prozatím svého cíle nepochybně dosáhla – svým polonahým tělem dokázala zaujmout celý svět a jejími titulky i fotkami se to všude jen hemží. Nyní potřebuje, aby jí tato pozornost vydržela až do 11. července, kdy má její v pořadí již sedmé studiové album do světa uvézt vydání prvního singlu Woman's World.

Katy Perry nově chystané album zatím propaguje zejména skrze svou postavu:

Podobnou strategii letos pro zpropagování svého nového alba využil i americký rapper Kanye West. Ovšem jen s tím rozdílem, že neukazoval sám sebe, nýbrž svou manželku Biancu Censori. Ta shodou okolností rovněž v Paříži zašla ještě dál a odhalila veřejnosti nejen svá ňadra, ale prakticky i všechno ostatní, jelikož se kromě podprsenky rozhodla nechat doma i kalhotky.

Zde se sluší na okraj připomenout, že veřejné odhalování je i ve Francii dle platných zákonů trestáno nemalými pokutami (v přepočtu až 380 000 korun nebo odnětím svobody až na dobu jednoho roku). Bianca však vyvázla bez jakéhokoli trestu a je prakticky jisté, že bloček za kabát si nikdo nedovolí dát ani americké hudební superstar.

Katy Perry v roce 2020 uprostřed covidové pandemie porodila holčičku Daisy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.