Celebrity

14. června 2024 16:27

Tomáš Durčák

Bianca Censori pobouřila Tokio. Urážka japonské kultury, říkají místní a žádají trest

Na světě existuje řada míst, kde zdejší obyvatele šokovala spoře oděná žena s bujným poprsím a holým pozadím v doprovodu naopak zcela zahaleného muže. Americký rapper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori stručně řečeno vědí, jak zaujmout. Poslední faux pas si dovolili v konzervativním Japonsku, kde místní jsou znechucení a volají po tvrdém trestu.

Devětadvacetiletá Bianca Censori se během posledního roku stihla stát vskutku módní ikonou, minimálně z pohledu nevhodných oděvů a veřejného pobuřování. Po Itálii, Spojených státech nebo Francii si nyní na seznam zemí, kde dokázala zdejším obyvatelům hnout žlučí, přidala i Japonsko. Země vycházejícího slunce je známá svým důrazem na slušné vystupování, a tak není divu, že zde holé pozadí a chybějící podprsenka Biancy na veřejnosti způsobily šok.

Jakmile se snímky manželky Kanyeho Westa dostaly na japonský internet, objevila se řada kritiků, kteří žádají, aby byla hříšnice po zásluze potrestána. Její oděv podle nich rozhodně naplňuje skutkovou podstatu „veřejného obnažování,“ za něž v Japonsku hrozí dle platného zákona pokuta až do výše 300 000 jenů (45 000 Kč). Což jsou mimochodem pro Biancu s manželem zanedbatelné drobné.

„Jakožto japonský občan jsem tímto zhnusen. Tohle je naprosto nevhodné chování. Nechápu tuto potřebu se takto bez okolků vystavovat. Zcela neakceptovatelné,“ reagoval na polonahou Biancu jeden z místních obyvatel. „Tak toto opravdu nikdo nemá zapotřebí, ihned ji zažalujte za nemravné chování. Čistá urážka japonské kultury,“ nebral si servítky další.

Bianca vyrazila v Japonsku na nákupy tradičně spoře oděná:

Japonci jsou známí tím, že velmi lpí na svých společenských pravidlech a jejich porušování, zejména ze strany cizinců, je jim mnohdy proti srsti. „Tahle žena vůči sobě nemá žádnou úctu, neváží si sama sebe ani japonské kultury,“ rozhořčil se nad Biancou další komentující. „Japonci takové chování nestrpí, oba by se měli stydět. Chtělo by to trochu slušnosti, když jste na návštěvě v cizí zemi,“ nevěřil svým očím další kritik.

„V zemi, která je velmi dobře známá svou všudypřítomnou slušností a diskrétností, je tohle nejen ignorantské a hrubé, ale podle mě jde o čistou provokaci. Za tohle je měli rovnou vyhostit,“ zhodnotil počínání kontroverzního páru, který si už skrz nepřípustné oděvy Biancy pohrával s mastnými pokutami, a dokonce i potenciálním zatčením v řadě dalších zemí.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian potvrdila drby. Opravdu si fénuje šperky a spí s otevřenýma očima

Ještě než stihl vztek pobouřených Japonců aspoň trochu odeznít, stihla se Bianca s manželem přesunout do jejich oblíbené Itálie. Zdejší obyvatelé téhle dvojici nepochybně stále nezapomněli jejich loňské chování, zejména v Benátkách, kde si sexuálními praktikami přímo na jedné z loděk vysloužili rovnou doživotní zákaz. Nyní Bianca předvedla své průhledné pončo, pod které si příhodně nevzala vůbec nic, zcela konsternovaným návštěvníkům jedné z restaurací v italské Florencii.

Kanye West však zřejmě na řešení stížností ze všech koutů světa aktuálně příliš času mít nebude. Čelí totiž žalobě od své bývalé asistentky jménem Lauren Pisciotta. Ta jej obvinila ze sexuálního obtěžování, stejně jako z porušení vzájemné pracovní smlouvy i jejího protizákonného ukončení.

V soudních dokumentech navíc zveřejnila řadu pikantních a intimních detailů ze sexuálního života Kanyeho a Biancy, s nimiž měla jako asistentka údajně co do činění – hovoří se v nich například o údajných orgiích, ve kterých si měli Kanye s Biancou užívat s celkem třemi dalšími lidmi. Kanye se do svých sexuálních hrátek měl snažit dostat právě i svou asistentku a její odmítání jej údajně pobouřilo. Fotografie Lauren najdete v galerii a můžete si z nich udělat obrázek o tom, proč si Kanye zřejmě právě tuto ženu, která si přivydělávala i na OnlyFans, jako svou asistentku vybral.

Kontroverzím se nevyhýbá ani exmanželka Kanyeho Westa Kim Kardashian. Té se například podařilo poškodit vzácné šaty, které kdysi patřily Marilyn Monroe, v hodnotě přes 100 milionů korun:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.