15. listopadu 2023 16:29

David Laštovka

Hvězda seriálu Rodinná pouta Klára Jandová se stáhla do ústraní. Byla hlavně maminkou

Klára Jandová a Tomáš Krejčíř po 18 letech spolu před kamerou

Herečka Klára Jandová, která 15. listopadu slaví 44. narozeniny, před kamerou zazářila ve velmi mladém věku. Objevovala se v rolích princezen, jako dospělá se pak nejvíce proslavila postavou Evy v seriálech Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy. Proč se pak stáhla do ústraní? A čemu se věnuje dnes?

Důvod, proč o Kláře Jandové dlouho nebylo slyšet, je prostý. Jednak nepoužívá sociální sítě a poslední roky byla především maminkou na plný úvazek. Před sedmi lety se jí s partnerem Denisem Černým narodilo miminko. Její přítel má z předchozího nevydařeného manželství dvě děti, syna a dceru. Média tehdy spekulovala o tom, že když se jim dítě narodilo, byl ještě ženatý. „Žijeme spolu už pár let. Všichni o sobě víme a vycházíme v pohodě,“ přiblížila herečka rodinné poměry pro Nedělní Aha!

S Tomášem Krejčířem vytvořili opět pár

Vzhledem k tomu, že jejich dceři už nastaly školní povinnosti, mohla se naplno vrátit k práci. Po téměř dvaceti letech vytvořila znovu seriálový pár s Tomášem Krejčířem. Zatímco v Rodinných poutech spolu dlouho chodili, než se vzali, v seriálu 1. MISE už vytvořili rovnou manželský pár. Po deseti letech se také vrátila na prkna, která znamenají svět. V Divadla Na Jezerce nyní hraje v komedii Mnoho povyku pro lajk.

Dvě svatby, zatím pouze před kamerou

Klára Jandová, která vystudovala Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatické umění, a to pod vedením herečky Hany Macicuhové a režiséra Jana Novotného, se před kamerou vdávala už dvakrát. V již zmíněném seriálu Rodinná pouta s Tomášem Krejčířem, o několik let později pak v seriálu Cesty domů s Viktorem Limrem.

„Měla jsem zvláštní pocit. Oddávali nás totiž skuteční oddávající a matrikářka, takže obřad dostal punc opravdovosti. Bylo to úplně jiné, než kdyby je jenom někdo hrál. A protože svatbě v ději seriálu předcházejí dramatické okolnosti, obřad měl zvláštní atmosféru,“ líčila pocity ze své seriálové svatby v Cestách domů. V reálném životě je ale zatím stále svobodná. Změní se to v brzké době?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.