Seriály a filmy

5. března 2022 07:20

red

Co dojalo Terezu Brodskou v seriálu ZOO? Vnoučata!

(ZOO 8) - Hodná soudkyně

V rodinném seriálu ZOO se v minulém díle objevila herečka Tereza Brodská, která hraje soudkyni, maminku Roberta Urbana alias Petra Kříže. Díky natáčení herečka vyfasovala dvě roztomilá vnoučata, kvůli kterým je ochotna udělat na place téměř cokoliv.

Je noblesní, trpělivá a snaží se nemluvit do života svého syna. „Jsem bezvadná soudkyně, velmi empatická, která miluje svoje vnoučata a jsem schopná s nimi dělat neuvěřitelné hlouposti,“ popisuje svou postavu seriálová Danuše, která se tak trochu diví, jak autoři přišli právě na tohle jméno.

Soudkyně ze seriálu ZOO

„Každý den jsem na natáčení s dětmi vybavená. Adélka mě dojala hned první den natáčení, a i když to neměla v textu, řekla během ostré klapky – Babi, já tě miluju! To bylo tak spontánní, úžasný. Pokaždé se na ně těším, dnes jsem jim koupila obrovská lízátka. Za každý obraz dostanou dárek. Jsou neuvěřitelně talentovaní,“ chválí své dětské kolegy – Adélu Hesovou a Jakuba Bartáka.

Dětští kolegové jsou srovnatelní s těmi dospělými. „Zkoušíme spolu stejně tak, jako byste to zkoušeli s dospělým hercem, textově jsem dokonale připraveni,“ prozrazuje Brodská, která si s nimi zažila i jednu neobvyklou scénu. „Jezdila jsem na dětském hřišti na lanovce. Bylo to ve scénáři, sama jsem si to nevymyslela a přiznám se, že to bylo hodně zábavné. Tedy pro mě! V normální životě bych to už asi neudělala, ale kvůli těm dětem…“ Jediné, co herečce zatím trochu chybí, je natáčení s dětmi v Safari Parku ve Dvoře Králové. Počítá ale s tím, že je to jen otázka času, než tam jako Danuše s dětmi zavítá.

Na rozdíl od hlavní hrdinky Sidonie Anny Novotné, která je v ZOO jako doma, a to přineslo její představitelce, Michaele Pecháčkové nevšední zážitek – sloní pedikúru.

„Za začátku jsem se bála, měla respekt, přeci jen je to obrovské zvíře. Dostala jsem ale pokyny, že nesmím dělat žádné prudké pohyby, pořádně na tu nohu přitlačit a nebát se. Pak bude všechno v pořádku,“ přiznala po natáčení scény se slonem Míša, které jistotu dodával i ošetřovatel, který ji stál po boku. „Kdyby se cokoliv stalo, tak nás hlídali a musím říct, že když se záběr opakoval už poněkolikáté, získávala jsem čím dál větší jistotu,“ přiznává Pecháčková, která tak doufá, že diváci si nervozity nevšimnou.

Seriál ZOO sledujte vždy v úterý a ve čtvrtek večer na Primě nebo on-line v iPrima Videopůjčovně!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.