Celebrity

10. května 2023 06:00

David Laštovka

Dáda Patrasová se bála o manžela. Ví, kde jsem, oznámil po oslavě Felix Slováček

Felix Slováček slavil osmdesátiny

Dagmar Patrasová postrádá svého manžela Felixe Slováčka, kterého naposledy viděla minulý týden na jeho oslavě 80. narozenin. Jak uvedla pro deník Blesk, od té doby se po něm slehla zem. Kde se hudebník v současné době nachází?

V manželství letos Felix Slováček s Dagmar Patrasovou oslaví už 40 let. Na idylku to mezi nimi v současné době ale příliš nevypadá. Dáda tvrdí, že se její muž po oslavě svých osmdesátin neukázal doma –⁠ a ona neví, kde je. Jak se ale webu Prima Ženy podařilo zjistit, Felix je v pořádku a má se skvěle.

Čtěte také: Patrasová a Gelemová se sešly na Slováčkově oslavě. Exmilenka mu dala netradiční dárek

Vyrazil na pánskou jízdu do Františkových Lázní. Společnost mu dělá jeho blízký přítel, herec Jiří Krampol, tenisový trenér Jan Karvay, podnikatel Petr Nosek a bývalý ligový nohejbalista Jiří Marek. „Je to tu báječné. Hrajeme tenis, relaxujeme a máme tu i vystoupení pro lázeňské hosty,“ popsal redakci webu Prima Ženy Felix Slováček. Rozhodně se prý nejedná o žádný utajovaný výlet, jeho manželka Dagmar Patrasová o něm podle jeho slov dobře ví. „Říkal jsem jí to,“ dušoval se muzikant.

Jiřího Krampola zradila noha

Jedinou nepříjemností na celém pobytu je, že kvůli bolavé noze Jiří Krampol nemůže hrát svůj oblíbený tenis. „Jak kluci hrajou, sleduju bohužel jen zpovzdálí. Přidat se nemůžu... Mrzí mě to, tenis mám strašně rád. Ale nedá se nic dělat, zdraví je přednější. Až vyrazíme příště, už si s nimi snad zahraju,“ uvedl herec, který 11. července oslaví 85. narozeniny.

Mohlo by vás zajímat: Móda z narozeninové oslavy Felixe Slováčka. Zlatá Vondráčková a pomalovaná Gelemová

Pánská výprava do lázeňského města vyrazila na čtyři dny. „Františkovy Lázně mám strašně rád, jezdím tam celý život. Je tu krásné prostředí, bezva lidé a vyšlo nám i počasí. Co víc si člověk může přát,“ uzavřel spokojeně Felix Slováček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.