Dan Krejčík se znovu usmívá. Po premiéře filmu se tulil k novému partnerovi

Po nedávném rozchodu s Matějem Stropnickým (40), který byl veřejně propírán v médiích, se herec Daniel Krejčík (30) ukázal ve společnosti po boku nového muže. Pohledného herce s novým objevem zachytili fotografové webu Expres.

Daniel Krejčík vyrazil ve středu večer na premiéru snímku Hello, Welcome od Šimona Holého. V žižkovském kině Přítomnost se nejprve objevil sám a zapózoval fotografům na červeném koberci.

Nový objev Krejčíka

V kinosále se k němu ovšem připojil muž, který je podle webu Expres pravděpodobně jeho novým partnerem. Dvojice seděla vedle sebe a jak informoval portál, zdálo se, že se dobře baví.

Po skončení filmu v pozdních večerních hodinách opustili kino a vydali se na cestu domů. Fotografům serveru se podařilo pár zachytit ve chvíli, kdy nový partner líbá hvězdu seriálu Vytoč mého agenta na ruku.

Podle zjištění webu je novou láskou Krejčíka Tomáš Jirka, který se pohybuje v marketingu. Společný snímek s Jirkou sdílel herec již na konci května na svém instagramovém profilu. Účastí na premiéře bok po boku tak ukončil spekulace o tom, zda právě Jirka je jeho novým partnerem.

Čtěte také: Daniel Krejčík se vrací na zámek. Nechci být za člověka, co pálí mosty, říká

Krejčík si před nedávnem prošel bouřlivým rozchodem s Matějem Stropnickým. Vztah ukončili po sedmi letech. Za rozpadem velké lásky měla stát nevěra Stropnického.

Daniel Krejčík kvůli roli shodil 20 kilo. Rozchod a bulvár ho ničí, stěžovat si ale nechce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.