Celebrity

16. října 2024 11:22

Michaela Vlčková

Dana Homolová si po sedmdesátce nechala znovu upravit prsa. Krátce poté šla do plavek

Herečka Dana Homolová (72) bojuje proti vráskám estetickými zákroky a vůbec se tím netají. Nyní se také rozpovídala o plastice prsou, kterou poprvé podstoupila před dvaceti lety a naposledy kvůli úpravě hrudníku šla pod kudlu minulý rok v prosinci.

Dana Homolová si prsa poprvé nechala upravit už před dvěma dekádami. „Před dvaceti lety jsem si nechala zvětšit prsa. Ale jak jsem postupem času tloustla, tak jsem byla jako kojná a nechala si implantáty vyndat,“ vyprávěla herečka během rozhovoru pro deník Blesk.

Kvůli tomu, že hodně přibrala, měla ňadra příliš velká. Proto se rozhodla nechat si je zmenšit. „Stačila jsem nabrat tolik kil, že jsem byla kojná i bez nich. Loni v prosinci jsem si holky nechala zmenšit, protože jsem měla obrovský prsa a nebylo to hezký. Když máte zadek jako pivovarská kobyla a pupek, tak ty obří prsa nejsou hezký,“ vysvětlila Homolová.

Čtěte také: Herec Vydra o své penzi: Smutný pohled. Pracoval jsem od 18, představoval bych si něco jiného

Dva týdny po plastice už stála na divadelních prknech. „14 dní po operaci jsem hrála a hned nato jsem odletěla na dovolenou na Zanzibar, kde jsem je poprvé ukázala v plavkách. Ti černoušci ale koukali,“ řekla s úsměvem.

Vyhlazování vrásek

Co se týká vrásek v obličeji, proti těm bojuje Dana botoxem. Botulotoxinové injekce si nechává aplikovat pravidelně. „Nechám si vypichovat čelo, vrásky pod nosem a okolo brady. Jak to padne dolů, přichází staroba,“ popsala herečka.

Že by kvůli estetickým úpravám měla ztratit mimiku v obličeji, se příliš nebojí. „Paní primářka má v rukách herce a herečky, také nedopustí, aby ztratili mimiku. Já nejsem v televizi a na jevišti to není tolik vidět. Když někdo hraje v seriálu, tak mu toho píchne míň, když chce někdo víc, tak mu řekne ne, protože za jeho ksicht zodpovídá,“ upozornila Homolová.

Vydra má stále špatné svědomí, říká

Dana Homolová byla první manželkou Václava Vydry. Své ano si dvojice řekla v roce 1981, rozvod pak přišel v roce 1983. Vydra opustil Homolovou přesně na Štědrý den kvůli herečce a jeho současné manželce Janě Bouškové.

Homolová prozradila, že ji 19. prosince čeká významný večer, během kterého se setká se svým bývalým manželem. „Je to premiéra detektivky Duchem proti své vůli. Začátek je v 19 hodin v Divadle U hasičů, kde to zároveň bude oslava premiéry, mých 50 let u divadla, pak 50 let od seznámení s Vydrou a 40 let od rozvodu s Vydrou. Vašek tam bude, protože i po těch letech má stále špatné svědomí,“ svěřila se herečka.

Pizingerová o plastikách: Čas neoklameme, pak je to jen trapné. Pro mě je to škoda peněz:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.