Celebrity

2. června 2023 15:38

Tomáš Durčák

Daniel Landa vyvedl do společnosti své dcery. Z dvojčat jsou dnes velké slečny

Zpěvák a skladatel Daniel Landa (54) se po letech, kdy se věnoval jiným aktivitám, vrací na českou hudební mapu s novým albem. Deska nazvaná Minový pole má za sebou slavnostní křest, na nějž dorazil v doprovodu svých devatenáctiletých dvojčat Roxany a Rozálie.

Na slavnostní křest dorazila také Landova manželka Mirjam (54) a nechyběli další slavní kolegové z hudební branže. Celou událost moderoval Vlasta Korec (50) a mezi příchozími byl například skladatel Ondřej Soukup (72), který provedl samotný křest. Na akci se objevil také zpěvák Julián Záhorovský (38).

Nejvíc pozornosti na sebe však strhli nejbližší příbuzní Daniela Landy, jež jej na pokřtění nového alba přišli podpořit. Nejstarší dcera, herečka Anastázie (25), nakonec nedorazila, neboť měla zrovna představení v divadle, ale plně ji zastoupily Landovy dvě mladší dcery Roxana a Rozálie.

Veřejnost si dvě hnědovlasá děvčátka možná pamatuje z dřívějších fotografií, avšak dnes už z nich jsou nefalšované mladé dámy. Jak přiznal jejich hrdý tatínek, dělají mu aktuálně velkou radost, i když konkrétně vášeň pro hudební či herecké umění po otci moc nezdědily.

„Vůbec mi to nevadí. Jedna si myslím, že bude režisérka a občas si zahraje, ale uvidíme,“ sdělil Landa pro web eXtra.cz. „Jedna chce stavět dřevěný domečky, teď si po gymplu dodělala truhlářský rekvalifikační kurz, což je super. Je to řemeslo a mě to moc těší. A druhá chce mít salón krásy,“ svěřil se pyšný tatínek.

Zatímco Rozálie a Roxana s otcem a matkou stále žijí, nejstarší Anastázie už bydlí se svým partnerem a osamostatnila se. „Všechny tři jsou rozptýlené ve svých tématech a je to skvělé,“ popsal aktuální rodinný stav Landa. „Být otcem tří holek je skvělé. Je to jako když plavete v koupeli lásky. To znamená, že jsem svými ženami zahrnován neskutečnou láskou a péčí a nic jiného bych si nepřál, je to boží dar,“ dodal pro eXtra.cz Landa.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.