Danuše Nerudová se ukázala bez make-upu. Sdílela fotku z ranního běhu po Bruselu

Danuše Nerudová na veřejnosti vystupuje jako dokonale upravená dáma. V soukromí se ale ráda obuje do běžeckých bot a nevadí jí vyjít bez make-upu.

Danuše Nerudová se nedávno na sociálních sítích rozhodla jít takzvaně s kůží na trh a pochlubila se fotkou z Belgie. Na snímku je výjimečně naprosto přirozená a bez make-upu. „Ranní běh v Bruselu, konečně bez deště a se sluníčkem,“ napsala do popisku na sociální síti X, kam příspěvek také umístila.

Na takzvané selfie fotce pózuje v bílém sportovním tričku a se širokým úsměvem. Danuše Nerudová musela po volbách do europarlamentu snášet poměrně velkou vlnu kritiky. Po duelu s Filipem Turkem, který odvysílala CNN Prima NEWS, se na ni valila obrovská vlna hejtů. „Děkuji všem, kdo za mnou stojíte. Děkuji své rodině a nejbližším, vím, že jste to ani vy neměli vůbec lehké,“ vzkázala před týdnem prostřednictvím Instagramu profesorka svým voličům.

Podpora u syna

Syn Danuše Nerudové své matce vyjádřil velkou podporu a několikrát veřejně prohlásil, že je na ni pyšný. „Jsem na ni hrdý a rád, že byla i s proevropskou politikou zvolena. Hájila Evropu, což samo o sobě není jednoduché. Stejně jako v prezidentské kampani otevírala zásadní témata včetně témat mladé generace,“ řekl Filip Neruda v rozhovoru pro eXtra.cz.

Čtěte také: Nerudová: Jako jediní jsme se postavili proti Turkovi. Je to smutná zpráva o stavu společnosti

Dále promluvil také o kritice, která se směrem k jeho matce valila ze všech stran. „Nikdo nechce o své mamce číst ty nechutné sprosťárny, které se valily internetem. Můžeme spolu nesouhlasit, mít jiné názory, ale fakt se nemusíme urážet. Když vám píšou, že má vaše mamka umřít a přejí jí šílené věci, tak to nechce číst nikdo. Jsem hrdý, jak tohle všechno zvládá,“ prohlásil Filip.

Danuše Nerudová v Novém dni:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.