Celebrity

8. května 2024 09:33

Eliška Reiglová

Dara Rolins našla po plastice zastání. Chtěla znovu získat sebevědomí, říká Robert Paulat

V posledních dnech se hodně mluví o Daře Rolins (51), konkrétně se řeší její plastická operace a to, zda se povedla, či nikoliv. Lidé si myslí, že si slovenská popová diva už ani není podobná a že takový krok neměla zapotřebí. Zastání našla u majitele plastické kliniky Roberta Paulata (44), podle kterého chtěla jen získat sebevědomí.

Dara Rolins se nikdy netajila tím, že své tělo občas svěří plastickým chirurgům. Když ale fanouškům ukázala, jak vypadá po zásahu v obličeji, pozitivních reakcí se tak úplně nedočkala. Podle kritiků v online diskuzích ale neměla tak zásadní zásah zapotřebí, prý si není podobná a je škoda, že neumí stárnout. Zpěvačky se zastal Robert Paulat, známý jako český Ken.

„Dara ve svém věku podstoupila nejtěžší techniku faceliftu. Tento zákrok podstoupila například Demi Moore či Brad Pitt. Bylo to správné a dobře naplánované, jen není fér, že chirurg bez jejího schválení zveřejnil fotky. To je na trestní oznámení,“ řekl Paulat webu eXtra.cz. Italský chirurg Michele Pascali zveřejnil video, které ukazuje její tvář před operací, v únoru letošního roku.

Zvednutí sebevědomí

Podle majitele plastické kliniky za jejím rozhodnutím k faceliftu stál nedostatek sebevědomí. „Podstoupila tento zákrok v pozdějším věku, a výsledky jsou ohromující. Dara se rozhodla pro operaci, protože chtěla znovu získat své sebevědomí a cítila, že je to správný krok k obnovení její duševní pohody. Její zkušenost ukazuje, že správný čas je opravdu velmi individuální,“ vysvětlil.

Možnosti plastické chirurgie jsou v dnešní době vskutku široké a každý si tak může vybrat, co podstoupí, dle svých individuálních potřeb. Robert Paulat má za to, že důvody, proč Dara Rolins podstoupila takto náročný zákrok, jsou legitimní. Ve svém těle se podle jeho názoru dlouhodobě nemusela cítit dobře.

Čtěte také: Daru Rolins mělo rozhořčit uniklé video před plastikou. Mohla jsem ušetřit za lifting, řekla

„Dara začala vnímat ztrátu pružnosti kůže. Pokud si všimnete, že vaše kůže ztrácí svou přirozenou pružnost a objevují se hlubší vrásky, může být tento zákrok pro vás ideální. Snižující se kontury obličeje a s věkem může dojít k oslabení podpůrných struktur ve tváři, což vede k padání vašeho obličeje. Někdy je to jen pocit, že vaše vnější já neodpovídá tomu, jak se cítíte uvnitř,“ uvedl.

Přehlížená kritika

Ač Dara Rolins čelí obrovskému náporu kritiky ze strany veřejnosti, rozhodit se jím nenechává. Stojí si za tím, že pro sebe udělala dobře. Upozorňuje navíc také na fakt, že efekt v tuto chvíli není konečný a proto nelze soudit, zda se plastická operace povedla, či nikoliv. Věří, že ještě nastane změna, která kritiky přesvědčí, že se mýlili.

„To, jak teď vypadám, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného se stavem finálním. A to, že si dám fotku na Insta, protože vás chci pozdravit už teď, je jen moje dobrovolné riziko, že se ozve ten zástup mudrlantů s větou ‚Tak toto se opravdu nepodařilo.‘ Jasně že se to nepodařilo! Vždyť to je, jako byste vytáhli bublaninu z trouby v půlce pečení,“ napsala na Instagramu.

Dara Rolins prý nesnáší dřinu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.