Celebrity

3. února 2024 06:00

Kisa Císařová

David Gránský zavzpomínal na svatbu i líbánky. Manželku po obřadu dojal písničkou

30+ Otázek David Gránský

Svatební přípravy jako výběr patřičně krásných šatů, stanovení místa k obřadu a jeho výzdoby, sestavení dokonalého svatebního menu i výběr přípitku… Tohle všechno bývá většinou v gesci nastávající manželky. A bylo tomu tak i v případě Nikoly za svobodna Madunické, když si brala svého vyvoleného Davida Gránského (31). Jednu věc si ale na svatbě vzal herec do své režie a dojal tím nejen svou milovanou.

David Gránský se totiž rozhodl složit pro svoji milovanou Nikolu písničku, kterou nechal zahrát na první novomanželský tanec. „To byla jediná věc, kterou moje žena, co se svatby týče, absolutně neřešila,“ prozradil herec v pořadu 30+ Otázek společně s tím, že tenhle nápad měl promyšlený poměrně dost dopředu a šel do toho skutečně ve velkém.

„Měl jsem to naplánované delší dobu. Poprosil jsem svoji kamarádku skladatelku, jestli bychom společně něco nevymysleli. Myslím si, že to bylo skvělé překvapení nejen pro ni, ale i pro všechny ostatní. A protože jsme k tomu přidali klip ze svatby, máme vzpomínku navěky,“ svěřil David Gránský nadšeně moderátorce pořadu Kise Císařové. A nejen veselku si David s Nikolou rádi připomínají. Krásná byla i jejich následná svatební cesta.

Změna cestovatelských plánů

Byť se mladí manželé nakonec vydali jinam, než si při samotném plánování posvatební dovolené představovali. „Původně jsme měli trošku jinou představu, ale kvůli pandemii a opatřením jsme to museli přehodnotit, trošku jsme to změnili a vydali se na Kostariku. A absolutně nelitujeme. Protože to je taková zoo, akorát v živé přírodě, nijak neomezená, nijak nechráněná a my jsme takoví zvířátkomilové. Všechny lenochody, opičky, papoušky jsme viděli, na všechny jsme si mohli téměř sáhnout a všichni se s námi chtěli mazlit. To je pro mě super dovolená,“ zavzpomínal na svou svatební cestu představitel Alberta ze ZOO, seriálového hitu televize Prima. A jelikož je David Gránský s Nikolou ve vztahu už od svých sedmnácti let, jeden z dotazů v pořadu 30+ Otázek padl i na to, co by doporučil dělat a co naopak nedělat, aby vztah vydržel.

Navždy spolu? Takhle...

„Na první místo bych dal důvěru. Na druhé místo bych dal toleranci. Určitě se žádným způsobem neomezovat. V našem případě je to třeba i tak, že jsme schopni jít na párty odděleně. Ona jde s kamarádkami, já jdu s kamarády a vůbec si to nevyčítáme. Prostě si důvěřujeme. Takže nakonec důvěra zní jako ten nejlepší recept,“ naservíroval návod na šťastný a spokojený vztah i manželství David Gránský.

Co herec prozradil na své kolegy ze seriálu ZOO? Zážitků má skutečně mnoho, včetně jednoho speciálního s Michaelou Pecháčkovou. Co David řekl o manželce rapera Rytmuse Jasmině Alagič, která je jeho moderátorskou kolegyní v pořadu Česko Slovensko má talent? To a mnohem víc o Davidově životě se dozvíte, když si pustíte video rozhovor v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.