MMA bojovník David nevaří sám. Přítelkyně za něj mluví i při debatě o výchově

Sport pro kluky - Prostřeno! S28 (28)

Speciál kuchařské soutěže s MMA bojovníky pokračuje ve středu u Davida Hoška. Ten vezme soupeře do psího útulku, překvapí kuchařským uměním i názory na výchovu. Na pomoc si vezme přítelkyni. Bude to někomu vadit?

Jeho práce je mu koníčkem. Třicetiletý David se věnoval boxu a nyní je profesionální MMA zápasník. Žije s přítelkyní Anet a malou dcerou. Je klidná povaha, což podle jeho slov lidi při prvním setkání překvapuje. Je soutěživý a vyhrát Prostřeno! by chtěl. Když v pondělí viděl, že Lukášovi v kuchyni sem tam asistovala jeho partnerka, nechal se inspirovat. Anet zapojí naplno a čte za něj dokonce i ruličku s úkolem týdne. Pomůže mu prostřít stůl a během večera mu bude asistovat. Když budou mít soutěžící málo sýra, obslouží je partnerka hostitele.

Na menu budou krevety na špejli se salátkem, které nepotěší Václava. Je na ně totiž alergický. Dále pak David slibuje avokádovou pomazánku s cottage sýrem, který je jeho oblíbenou zdravou pochoutkou. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovkách uvidíte, pro Lukáše je avokádo kontroverzní surovinou a možná jídlo ani neochutná. Nesouhlasí totiž s tím, jak neekologicky jsou avokáda pěstovaná. „Kolem avokádového průmyslu je strašně moc zla,“ objasňuje. David při krájení zjistí, že jsou plody kolem pecky nahnědlé. Přítelkyně přispěchá na pomoc s radou.

Podívejte se na Lukášovo vysvětlení, proč se vyhýbá avokádu:

Odmítá dát dceru na tak drsný sport

Dalším jídlem na menu budou tagliatelle s kuřecím masem a smetanou, na které se někteří soutěžící příliš netěší. Mají strach, že bude jídlo příliš těžké a syté nebo že budou těstoviny plavat ve smetaně. To se naštěstí nestane a všichni si velmi pochutnají. Vrcholem blaha bude pro některé dezert. Čokoládové tyčinky nadrcené v mascarpone s lískooříškovou pomazánkou sice slibovanou čokoládovou mousse příliš nepřipomínají, ale to nikomu ve výsledku vadit nebude. Jako zábavu připraví David prohlídku psího útulku. Arleta jako jediná psího mazlíčka nemá, a tak jí ostatní naznačí, že by to měla změnit. Zajímavá bude i debata po šmejdění.

David dal ostatním nahlédnout do soukromí a mohli si prohlédnout různé medaile ze soutěží a fotky. Objevili také postýlku jeho malé dcery. Lukáš se zeptá, zda by dal svoji dceru na MMA. Razantně za Davida odpoví přítelkyně, která se v tu chvíli pohybuje za rohem v kuchyni. „No to určitě ne!“ David ji pak doplní. „MMA není sport pro holky, ale ať se dá na to, co chce ona.“ To se trošku dotkne trenérky a boxerky Arlety. Podle ní je zbytečné rozlišovat, jestli je něco pro kluky, nebo pro holky. Dívejte se ve středu, kolik dostane David od soupeřů bodů.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima výchova Prostřeno! MMA Václav Mikulášek Prostřeno prima+ Lukáš Olejník David Hošek Arleta Krausová Matúš Juráček

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.