Celebrity

25. července 2023 09:00

Eliška Reiglová

David Pastrňák poprvé ukázal dcerku. Jsme plní lásky, napsala k snímku jeho partnerka

Hokejista David Pastrňák (27) se v posledních měsících těší z pro něj nejdůležitější životní úlohy. V červnu se stal otcem dcery Freyi, kterou má s partnerkou Rebeccou. Nyní ji poprvé ukázal na sociálních sítích a fanoušci se rozplývají.

Český hokejista David Pastrňák a jeho snoubenka Rebecca Rohlsson jsou štěstím bez sebe. Zažívají totiž obrovskou radost z dcery Freyi, která přišla na svět letos v červnu. „Snili jsme o téhle chvíli už hrozně dlouho. Jsme tak plní lásky,“ napsala Rohlsson na sociální sítě po narození holčičky.

Pastrňák novou rodinnou fotografii zveřejnil na svém instagramovém a facebookovém účtu. Přebrala ji i stránka NHL Česko, která informuje fanoušky o aktuálním dění v nejvyšší zámořské lize. „Tohle je nejroztomilejší fotka, kterou dnes na sítích uvidíte,“ stojí u příspěvku.

Přečtěte si také: Nejdříve trénink, pak láska, nakonec svatba. Petra Kvitová si vzala svého trenéra

Fanoušci jsou z krásného snímku nadšení a pozitivní komentáře se pod ním množí velmi rychle. „Mistře, přeji víc takových gólů, ať se daří,“ napsal jeden z uživatelů sociálních sítí. „Holčička je celý tatínek. Ať jste šťastní!“ napsala fanynka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.