Přítelkyně Davida Pastrňáka porodila. Hokejista se pochlubil roztomilou dcerkou

Pastrňák oznámil narození dcery

Český hokejista David Pastrňák a jeho snoubenka Rebecca Rohlsson jsou štěstím bez sebe. Zažívají totiž obrovskou radost z narození dcery. Roztomilou holčičkou se pyšný tatínek pochlubil na sociálních sítích.

Novopečený tatínek David Pastrňák nemůže být spokojenější. Několik fotografií své čerstvě narozené holčičky sdílel na Instagramu, kam připojil i láskyplný vzkaz. „Freya Ivy Pastrnak už je na světě. O tomto okamžiku jsme snili dlouho a já nemohu být na své dvě krásné holčičky víc pyšný,“ napsal do popisku k fotografii.

Mohlo by vás zajímat: Na obzoru je velká hokejová svatba. Přítelkyně Davida Pastrňáka ukázala obří prsten

Dcerku má se svou švédskou partnerkou Rebeccou Rohlsson. Zřejmě i kvůli tomu je výběr jména pro dceru tak trochu netradiční. Novopečení rodiče jsou pochopitelně nadšení a i samotná maminka se svým uzlíčkem štěstí pochlubila na internetu. „Snili jsme o téhle chvíli už hrozně dlouho. Jsme tak plní lásky,“ doplnila Rebecca Rohlsson k fotce maličké Freyi, která spokojeně spí v krémovém kompletu a s mašličkou na hlavě.

Nechyběly gratulace od známých osobností

Pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit gratulace od fanoušků, ale také hokejistů a dalších známých osobností. „Gratulace, Pasta,“ okomentoval český hokejový brankář Vítek Vaněček. „Jen tak dál,“ doplnil tenista John Robert Isner. „To je krásná zpráva! Ať je vaše princezna zdravá a šťastná. Maminka i tatínek taky,“ vzkázala zpěvačka Monika Absolonová.

Čtěte také: Pastrňák se zřejmě stane nejbohatším hokejistou světa. Kolik mu každý den přiteče na účet?

Dvojice spolu randí už od roku 2018 a kromě hezkých chvilek má za sebou také velice bolestnou událost. Před dvěma lety přišli o šestidenního syna Vigga. „Máme svého anděla, který na nás dohlíží. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,“ napsal v té době Pastrňák na sociální síti.

Sdílejte článek
Štítky miminko dcera vztahy hokejista David Pastrňák celebrity Rebecca Rohlsson rodina porod

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.