Celebrity

23. dubna 2024 10:18

David Laštovka

Dcera Josefa Laufera promluvila: Nebyl na přístrojích. Bojoval statečně, ale slábl

Zemřel Josef Laufer

Dcera zesnulého herce a zpěváka Josefa Laufera promluvila o smrti svého milovaného tatínka a prozradila, jak bude probíhat poslední rozloučení. Interpret hitu Sbohem lásko, já jedu dál byl poslední čtyři roky v kómatu, ze kterého se už neprobral.

Josef Laufer, který byl hospitalizován na oddělení dlouhodobé intenzivní péče v pražském Motole, podle dcery Ester zemřel přirozenou cestou na srdeční zástavu. „Čtyři roky byl v kómatu, ze kterého se neprobral. Byl to vegetativní stav. Nebyl na přístrojích, ale neprobral se k vědomí. V každém případě nebyl v umělém spánku. Tatínek bojoval statečně. Ale postupně slábl. Vyhrát to nemohl, takže jsem ráda, že už to nemusí dál podstupovat. A já se s tím časem vyrovnám. I když mi zemřel táta a na to se nikdy nedá připravit,“ uvedla Ester na webu eXtra.cz.

Čtěte také: Hana Brejchová před smrtí plánovala svatbu. Dceru nevídala. Zřekla jsem se jí, tvrdila

Pohřeb pouze v kruhu rodiny a přátel

Jak dále uvedla, pohřeb bude probíhat v kruhu rodiny. Fanouškům pak bude vyhrazeno pietní místo v pražském Divadle Broadway. „Je hrozné, co Pepíka potkalo. Když odcházel na ten zákrok, byl na svůj věk v neskutečné kondici. Naprosto vitální. Potkali jsme se na ulici den předtím, než šel na ten zákrok, z něhož už se neprobral. Považoval to za banální zákrok. Byl v dobré náladě, vtipkoval, zasmáli jsme se. Vůbec mi nenapadlo, že se vidíme naposledy,“ prozradil webu Prima Ženy herec Jan Kuželka, který se s Lauferem potkal při natáčení několika filmů a působil s ním ve stejném divadle. Dost často spolu chodívali posedět do hospůdky. „Oceňuji jeho dceru Ester, jak krásně se o něj do poslední chvíle starala. Čtyři roky jsme všichni marně doufali, že se stane zázrak. Bohužel nepřišel,“ povzdechl si herec.

Josef Laufer byl čtyři roky v kómatu. Zemřel ve věku 84 let:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.