Celebrity

20. července 2022 10:42

Karolína Oehmová

Michal Malátný o dceři v pubertě: Zažívá období vzdoru. Někdy musím zvýšit hlas

Michal Malátný je doma ten hodný otec

Michal Malátný se kromě úspěšné kapely Chinaski může pyšnit i krásnou rodinou. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradil své plány na léto a také to, jak probíhá puberta jeho starší dcery. Někdy je to opravdu náročné.

Michal Malátný má dvě dcery a ta starší se už žene do puberty. Období vzdoru prožívá i v souvislosti s hudbou. „Pubertu zažívám, ale baví mě to sledovat. Někdy samozřejmě musím zvednout hlas. Obě hrají na piano. Té starší to hrozně jde, zahraje i z not, což já neumím, ale nebaví ji to. Kdyby jí to nešlo, tak to chápu, ale ono jí to vážně jde. Teď přesně cítím ty záseky v pubertě, kdy radši by šla někam s holkami, nechala si zrovna udělat náušnice, poprvé se nechala ostříhat podle sebe, ale mám z ní radost,“ popisuje momentální dění doma Malátný.

Rozhození rolí v rodině

Doma je ale Michal hodný tatínek a veškeré nepříjemnosti s výchovou odnáší manželka, která je za tu přísnou. „Já hodně cestuji, jezdím s kapelou a nejsem tak často doma, a když doma jsem, tak udělám cokoliv. Proto já jsem ten benevolentní, co jim vše povolí, koupí, a nikdy jim nechci nic zakazovat, takže to je spíš na mé ženě,“ prozradil redakci Prima Ženy Michal Malátný.

Rodina si na dovolenou u moře musí počkat

Léto je v plném proudu a Michal Malátný si s rodinou užil první prázdninový výlet. Na další dovolenou si ale rodinka bude muset zřejmě počkat. „S rodinou jedeme na koncert do Berlína Jacka Whitea. Koupil jsem lístky k Vánocům a pak se dozvěděl, že vystupuje druhý den v Praze. Jinak celé léto s kapelou hrajeme, takže jestli pojedeme k moři, tak někdy na podzim,“ prozradil své plány zpěvák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.