Celebrity

20. července 2022 10:42

Karolína Oehmová

Michal Malátný o dceři v pubertě: Zažívá období vzdoru. Někdy musím zvýšit hlas

Michal Malátný je doma ten hodný otec

Michal Malátný se kromě úspěšné kapely Chinaski může pyšnit i krásnou rodinou. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradil své plány na léto a také to, jak probíhá puberta jeho starší dcery. Někdy je to opravdu náročné.

Michal Malátný má dvě dcery a ta starší se už žene do puberty. Období vzdoru prožívá i v souvislosti s hudbou. „Pubertu zažívám, ale baví mě to sledovat. Někdy samozřejmě musím zvednout hlas. Obě hrají na piano. Té starší to hrozně jde, zahraje i z not, což já neumím, ale nebaví ji to. Kdyby jí to nešlo, tak to chápu, ale ono jí to vážně jde. Teď přesně cítím ty záseky v pubertě, kdy radši by šla někam s holkami, nechala si zrovna udělat náušnice, poprvé se nechala ostříhat podle sebe, ale mám z ní radost,“ popisuje momentální dění doma Malátný.

Rozhození rolí v rodině

Doma je ale Michal hodný tatínek a veškeré nepříjemnosti s výchovou odnáší manželka, která je za tu přísnou. „Já hodně cestuji, jezdím s kapelou a nejsem tak často doma, a když doma jsem, tak udělám cokoliv. Proto já jsem ten benevolentní, co jim vše povolí, koupí, a nikdy jim nechci nic zakazovat, takže to je spíš na mé ženě,“ prozradil redakci Prima Ženy Michal Malátný.

Rodina si na dovolenou u moře musí počkat

Léto je v plném proudu a Michal Malátný si s rodinou užil první prázdninový výlet. Na další dovolenou si ale rodinka bude muset zřejmě počkat. „S rodinou jedeme na koncert do Berlína Jacka Whitea. Koupil jsem lístky k Vánocům a pak se dozvěděl, že vystupuje druhý den v Praze. Jinak celé léto s kapelou hrajeme, takže jestli pojedeme k moři, tak někdy na podzim,“ prozradil své plány zpěvák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.