Celebrity

26. května 2022 16:20

Karolína Oehmová

Michal Malátný odtajnil kouzlo své profese. Proč dal přednost hudbě před divadlem?

Michal Malátný jako VIP host v pořadu Inkognito

Zpěvák Michal Malátný je neodmyslitelně spjatý s kapelou Chinaski. Přitom stačilo málo a mohl být známý spíše jako herec. Vystudoval totiž obor činoherní herectví na DAMU a deset let se divadlu i věnoval. Dnes se k němu zase pomalu vrací. V zábavné show, kde byl hostem, prozradil, proč dal nakonec přednost hudbě a jakou profesi si vysnil v mládí.

Zpěvák z kapely Chinaski Michal Malátný zavítal do oblíbeného zábavného pořadu jako VIP host vůbec poprvé. Zároveň přiznal, že má mezi panelisty kamarády, a s jedním se dokonce den před natáčením viděl. „S Ondrou Brzobohatým se známe a vídáme. Zrovna včera večer jsme spolu byli, takže si myslím, že by moje jméno mohl uhádnout,“ prozradil zpěvák s tím, že svému kamarádovi nic neprozradil, ale ani ho nemátl.

Michal Malátný vystudoval herectví, nakonec zvítězila muzika

Mezi lásky Michala Malátného patří nejen hudba, ale také divadlo. Vystudoval DAMU a deset let byl v divadelním angažmá. Nakonec ale stejně zvítězila muzika. „Zároveň s hraním v činoherním divadle jsem měl kapelu a té se začalo dařit, takže teď hraji výjimečně a věnuji se hudbě. Hrozně mě na té kapele bavilo, že ta písnička má tři minuty, sám si napíšu hudbu i slova a celý ten příběh nacpu do těch třech minut. V tom divadle je ta cesta ale mnohem delší,“ přiznal Malátný v pořadu Inkognito, který můžete sledovat ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Myslel si, že jednou bude učitel

Celá školní léta si přitom myslel, že jeho život se bude ubírat úplně jiným směrem. „Moji rodiče jsou oba učitelé, takže jako malý jsem chtěl být taky učitel. Vždy jsem si myslel, že půjdu na pedagogickou školu a budu učit zeměpis, dějepis a češtinu,“ prozradil webu Prima Ženy. Jaký by byl učitel, těžko říct. Zpěvák je ale výborný, a tak fanoušci mohou být rádi, že se vydal právě touto cestou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.