Dcera premiéra Fialy se tajně provdala. Na svatební cestu vyrazila k Jadranu

Český premiér Petr Fiala během tohoto léta provdal svou dceru Kláru, z které už je nově místo Fialové Chládková. Vzala si totiž za manžela Michala Chládka, právníka a také lídra Mladé ODS, tedy de facto juniorky současné vládní strany.

O svatbě své jediné dcery doposud premiér Fiala mlčel a jelikož má Klára, která je vystudovanou lékařkou, sociální sítě v soukromém režimu, neprozradila svatbu ani ona. Svou novopečenou manželkou se však pochlubil manžel Michal, na jehož Instagramu se nyní objevilo pár snímků ze svatby.

„Vždycky jsem si myslel, že věta: ‚Na svatební den nikdy nezapomeneš‘, je klišé. Není,“ napsal lídr Mladé ODS a aktuálně jedna z největších mladých nadějí vládní strany. Přidal čtveřici snímků ze svatby, která očividně proběhla v tichosti a lehce zřejmě i v režimu utajení. Zajímavostí je, že ani na jedné ze zveřejněných fotek není nevěstě vidět do tváře. Přesto ji zde manžel označil, takže o snahu utajit její identitu nepochybně nejde.

Z jeho profilu na Instagramu lze rovněž vyčíst, že svatba se zřejmě odehrála 25. července, kdy zde zveřejnil snímek, na němž mají s Klárou oba snubní prstýnky. „Dnes jsme byli v Bazilice sv. Antonína, patrona manželství,“ napsal ke snímku, kde je v pozadí vidět zmíněná bazilika, která stojí v italské Padově. A pokud hostina neproběhla v jiném termínu, znamená to, že by svatební snímky rovněž měly pocházet z Itálie.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová ukázala formu a přiznala menopauzu. Mám ji ochočenou, směje se

Vztah Chládka s dcerou premiéra navíc není ničím novým a co víc, sama Klára už si na sociálních sítích změnila příjmení na „Chládková“. Její manžel se kromě právničiny a vedení Mladé ODS věnuje také institutu Pravý břeh, kde figuruje jako místopředseda. Jde o think tank založený v roce 2013 přáteli a podporovateli z užšího kruhu okolo Petra Fialy.

Svou lásku k manželovi navíc dcera premiéra vyjádřila na Instagramu i ve svém biu, kam přidala emotikon prstýnku a k němu dopsala „Michal“. Novomanželé už na sebe – opět díky Chládkovi – prozradili i pravděpodobnou svatební cestu. Michal totiž v neděli večer sdílel selfie s Klárou, k němuž napsal: „Zpátky na místo, kde jsem trávil půl roku. Zagreb“. Vypadá to tedy na „tradiční českou dovolenou“ v Chorvatsku.

Premiér Fiala dle svého majetkového přiznání investoval v roce 2023 miliony do nemovitostí i dluhopisů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.