Celebrity

3. srpna 2024 17:59

Josef Šťastna

Luxusní svatba u moře: Pastrňákovi na veselku dorazili Voráček i Gudas

Nejlepší český hokejista současnosti David Pastrňák se oženil. Veselka, na kterou dorazila řada hvězdných spoluhráčů, se uskutečnila v Chorvatsku.

David Pastrňák a jeho partnerka Rebecca se nemohli shodnout, zda svatba bude v Česku či ve Švédsku, odkud kráska pochází. Ve hře byly dokonce i Spojené státy. Dvojice se nakonec překvapivě rozhodla pro luxusní resort u Jaderského moře. Dvojice si dala manželský slib v Katedrále svatého Štěpána na chorvatském ostrově Hvar.

„Loni, když se nám narodila malá, jsme neměli moc času vybírat. Dlouho jsme byli v Americe. Ale na tomhle místě v Evropě se nám moc líbí, byli jsme tam hodněkrát na dovolené, to taky rozhodlo,“ popsal hrdina letošního zlatého šampionátu pro deník Blesk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojatý Pastrňák: Na tyhle narozeniny nikdy nezapomenu

Svatební mejdan bude trvat celý víkend. Pastrňák je rád, že na svatbu do Chorvatska dojeli jeho kamarádi z ledu. Pozvání na velký den neodmítli Radko Gudas, Jakub Voráček, Pavel Zacha, David Krejčí či brankář Petr Mrázek. Z Bostonu dorazil také klubový spoluhráč Brad Marchand.

V hlavní roli diamanty

Rebecca si svatební šaty vybrala s maminkou v Bostonu a ženicha oblékli sourozenci Ponerovi, kteří se postarali také o předsvatební outfity snoubenců.

David a jeho žena si snubní prstýnky vybrali v Praze, pochází od firmy ALO Diamonds. Prsteny jsou vyrobeny z bílého zlata a osázeny diamanty. „Chtěli jsme něco jednoduchého, ale krásného, co se bude hodit k Rebečině zásnubnímu prstenu,“ uvedl Pastrňák pro deník Blesk, který z veselky přinesl i snímky.

David Pastrňák a Rebecca Rohlsson se dali dohromady v roce 2018. O tři roky později se jim narodil syn Viggo, který po šesti dnech zemřel. Loni v létě se dvojici narodila dcera Freya. Ta oba rodiče doprovodila k oltáři jako družička.

Sdílejte článek
Štítky svatba hokejista David Pastrňák veselka Rebecca Rohlsson Pastrňák se oženil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.