Celebrity

8. července 2024 12:10

Michaela Vlčková

Dceru René neviděl Slováček od jejích sedmi let. Nyní se společně chystají do Irska

Ačkoli neměl saxofonista Felix Slováček (81) dobrý vztah se svou nejstarší dcerou René Slováčkovou (46), kterou má z manželství s Alicí René Wevelsiepovou, nyní je vše zalité sluncem. Saxofonista se dokonce pochlubil společnými plány s dcerou, se kterou si byl dříve odcizený.

Felix Slováček se v současné době může pyšnit krásným vztahem se všemi svými dětmi. V minulosti tomu ale tak nebylo, protože vztah s dcerou René, která je úspěšnou dabérkou, byl na bodu mrazu.

Čtěte také: Felix Slováček promluvil o manželčině pití. Až si sáhne na dno, může být úplně pozdě

Saxofonista svou dceru, která se narodila Felixově první manželce Alici René Wevelsiepové, viděl naposledy, když René bylo pouhých sedm let. Od té doby spolu nebyli v kontaktu. „Ani nevím, jak vypadá,“ tvrdil v minulosti Slováček.

Podobně hovořila také René. „Nepovažuji ho za svého otce. Je to pro mne cizí člověk. Jako otce vnímám spíše jako manžela mé matky,“ uvedla tehdy známá dabérka.

Naštěstí se ale vztah mezi starší dcerou a otcem urovnal. Felix Slováček pozval svou starší dceru v roce 2013 na oslavu svých 70. narozenin, kam René dorazila. Posléze si vyrazili společně také na oběd a začali vztah budovat od nuly.

Nakonec se Slováčkovi podařilo, aby si našel cestu zpět k srdci své nejstarší dcery. „Zrovna jsem dostal smsku, co dělám v neděli, že mě zvou na oběd, ale bohužel já jsem v té době v Přerově,“ pronesl hudebník při rozhovoru pro web VipStar.cz.

Přečtěte si: Anna Slováčková o Novotném. Nestojí mi za pozornost, táta už se snad také uklidnil

Doplnil také, že se s René vídají často a nejen to, dokonce plánují společnou dovolenou v zahraničí. „Mám v plánu jet do Irska. Tam mě pozvala právě René. Byli jsme spolu i ve Španělsku na dovolené,“ prozradil Slováček, který je mimo jiné otcem Aničky Slováčkové a Felixe Slováčka mladšího.

Anička Slováčková promluvila o své nemoci:

Sdílejte článek
Štítky dovolená rodina dcera otec Felix Slováček Anna Slováčková Anna Julie Slováčková Anička Slováčková Felix Slováček mladší René Slováčková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.