Celebrity

28. května 2024 11:45

redakce Prima Ženy

Felix Slováček o nemoci dcery: Nepřipouštím si žádné coby kdyby, snažím se jí plnit sny

Hudebník Felix Slováček (81) aktuálně prožívá těžké období. Jeho milovaná dcera Anička (28) bojuje se zákeřnou rakovinou, která se jí vrátila. Felix se snaží být pro dceru maximální oporou, a tak dělá, co jí na očích vidí. Přiznal, že léčba je velmi náročná, přesto ale neztrácí naději v Aniččino uzdravení.

Aby nějak Felix zaměstnal svou hlavu, tráví čas tím, co má rád. Především je to hraní na saxofon, kdy svými melodiemi zahřeje duši a ihned zlepší všem přítomným náladu. Kromě toho se také snaží sportovat a i ve vyšším věku se udržovat stále v dobré kondici.

Čtěte také: Felix Slováček promluvil o manželčině pití. Až si sáhne na dno, může být úplně pozdě

Dceři chce plnit sny

„Mám rád pohyb, držím se, abych nepřibíral, hraji tenis, golf a rád plavu,“ sdělil Slováček webu topky.sk. Radost mu kromě toho dělá i jeho syn, který se také věnuje hudbě. „Výborně hraje na saxofon, výborně zpívá, stal se dirigentem v Karlínském divadle, z toho mám velkou radost, neboť jsem z něho chtěl vždy mít dirigenta,“ přiznal Slováček, který má stejnou radost i ze své dcery Aničky, jež je úspěšnou zpěvačkou, ale i herečkou. Navíc statečně zápasí se zákeřným onemocněním.

„Skončila jedna chemoterapie, teď skončila druhá, ty prognózy u takové nemoci nejsou bůhvíco. Po další chemoterapii to ale může být úplně jinak,“ prozradil saxofonista zmiňovanému slovenskému webu.

„Nepřipouštím si žádné coby kdyby, já si připouštím, že bude mít to štěstí a vyhraje nad touhle hnusnou nemocí,“ vysvětlil s tím, že aktuálně se snaží své dceři Aničce především plnit všechna přání.

Přečtěte si: Anna Slováčková o Novotném. Nestojí mi za pozornost, táta už se snad také uklidnil

„Teď se snažím Aničce plnit sny. Měla třeba velký sen jet na Vánoce do New Yorku a vidět vánoční New York, tak, jako ho zná z filmů. Chci jí splnit všechny sny, které by v životě chtěla zažít. Nedovedu si představit, že by to tak nebylo,“ objasnil manžel zpěvačky Dagmar Patrasové.

Anička Slováčková promluvila o své nemoci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.