Definitivní konec spolupráce 3v1. Nehledejte senzaci, říkají Leitgeb, Pártlová a Arichteva

3v1 v 7 pádech Honzy Dědka

Humorná sestava 3v1 složená z Veroniky Arichtevy, Nikol Leitgeb a Martiny Pártlové se rozhodla definitivně ukončit spolupráci. Poté, co zrušily besedy s fanoušky, pravidelná vysílání v rádiu, nyní oznámily i konec společného byznysu.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu,“ oznámilo slavné trio proslulé sdílením humorných situací ze života na sociálních sítích.

Čtěte také: Proč už nevídáme 3v1? Leitgeb, Pártlová a Arichteva přiznaly neshody

O obchod se bude starat už jen Arichteva a Pártlová

O internetový obchod se tak bude starat už pouze Veronika Arichteva s Martinou Pártlovou. Nikol Leitgeb se už nadále na jejich společném byznysu podílet nebude. Žádná dramata se však dle jejich vyjádření nekonají. „Žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty,“ objasnily a ubezpečily fanoušky.

„Jsme kámošky, ale taky čtyřicetiletý matky, který maj každá i 'to svoje' a když se potkají, tak nechtěj řešit jenom společnou práci,“ dodaly s tím, že se jednou možná opět jejich slavné trio vrátí, ale nyní to není na pořadu dne.

Přečtěte si: Problémy s druhým těhotenstvím? Arichteva a Pártlová přiznaly, co jim hrozí

„Třeba až budem starý babky, budem mít odrostlý děti a opustěj nás ty naše polovičky, tak se s váma zas zasmějem při ňáký besedě,“ uvedly na závěr a poděkovaly všem, kteří jim fandili a podporovali je při jejich společné humorné cestě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.