Celebrity

9. března 2023 08:14

Karolína Oehmová

Den, na který Tomáš Měcháček nikdy nezapomene. Měl sex na terase před zraky lidí

7 schodů k moci - Tomáš Měcháček o intimních scénách

Tomáše Měcháčka můžete nyní vidět ve velmi zajímavé roli. Ve volně inspirovaném příběhu z politického prostředí Sedm schodů k moci ztvárňuje lobbistu, který se hned na začátku seriálu představí ve velmi intimních scénách. Jak se vypořádal s nahotou? A čím je tento příběh podle něj tak zajímavý?

Příběh z politického prostředí představuje několik důležitých postav, které pomohly hlavní aktérce k moci. Jednu z nich ztvárňuje herec Tomáš Měcháček (44), konkrétně si zahrál lobbistu Martina Lachmana.

„Je to styčný důstojník premiéra Duba a je inspirován postavami, které se kolem našich politiků motají, motaly a motat budou. A nejenom kolem našich politiků,“ popisuje Měcháček svou roli v seriálu Sedm schodů k moci, který můžete sledovat v neděli ve 20:15 na Primě nebo už nyní na webu prima+. „Je to strašně milý, pozorný, galantní muž, pokud je to potřeba. Jinak je to sobecký, negalantní hajzlík. Je inspirovaný lidmi, kteří skončili ve vězení,“ vysvětluje divákům charakter své postavy sympatický herec.

Tomáš Měcháček: P*cal jsem na terase před zraky lidí

Ačkoliv je sympatický, role grázlů mu nejsou cizí. Sám má pro to jediné vysvětlení. „Dostávám ty role asi proto, že prevíty umím hrát. Možná i protože asi prevít trošku jsem,“ přiznává představitel Lachmana, který hned na začátku seriálu děj okoření intimními scénami. „Můj první natáčecí den si budu pamatovat navždy. P*cal jsem na terase a nemůžete zabránit tomu, že se na dvoře nikdo nebude koukat. Od té doby už se nestydím nahatý před lidmi. Teď už je mi to všechno jedno,“ popisuje své zážitky Měcháček s tím, že Eva Podzimková (rozená Josefíková) (33) měla dublérku, která byla profesionální herečka a byla zvyklá natáčet nahá. „O to více zajímavé to bylo. Řekli, že mi bude vidět zadek a s tím jsem neměl problém, ale ukázalo se, že sice bude vidět můj zadek, ale při tom natáčení jsem musel být nahý.“

Seriál inspirovaný konkrétními lidmi a momenty

Celý příběh je inspirovaný politickým prostředím. Mnozí v něm uvidí věci, které už z médií znají. „Ten seriál se inspiroval věcmi, který sleduji poměrně detailně nebo něco o tom vím. Takže v rámci toho natáčení a přípravy jsem se dozvěděl spoustu věcí. A dozví se je i divák, protože je to opravdu inspirované velmi konkrétními lidmi a velmi konkrétními momenty,“ sdělil pro redakci Prima Ženy herec Tomáš Měcháček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.