Celebrity

5. července 2024 13:56

Josef Šťastna

Denisa Nesvačilová má nového chlapce. Pohledného právníka ukázala ve Varech

Denisa Nesvačilová přiznala nového přítele

Herečka Denisa Nesvačilová (32) po bouřlivém vztahu s Petrem Kolečkem snad konečně našla štěstí. Nového chlapce vzala do Karlových Varů, kde probíhá filmový festival.

Když chcete ukázat novou známost, tak ji vezmete do Karlových Varů. Toto pravidlo ctí také sympatická herečka Denisa Nesvačilová, která nového partnera ukázala na mejdanu v blízkosti hotelu Thermal.

ČTĚTE TAKÉ: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

„Jsme spolu dost dlouho na to, aby tady dnes mohl být vedle mě. Už mě nějakou dobu zná a tušil, co ho čeká,“ uvedla herečka pro deník Blesk s tím, že byla přesvědčená, že vztah už je natolik pevný, že vydrží i návštěvu filmového festivalu.

Mladý muž se jmenuje Michal, pracuje jako právník a na mejdanu si dával pozor, aby nebyl vyfotografován, jak na Denisu sahá či ji líbá. Raději se držel stranou a před fotografy nechal vyniknout svou sexy partnerku.

V Karlových Varech je také Petr Kolečko se synem a manželkou Anetou Vignerovou. Bude zajímavé sledovat, zda se kroky obou párů během festivalového dění protnou.

Podívejte se, jak si návštěvu Varů užila Pavla Tomicová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 7. 2024

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.